E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 27 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #21 burcinyildiz13 .!.: sabah yapsan ya yarın? bugunku eger ıdrar seyreldıgı ıcın az lh olmussa ondan kırmızı cıkmamıssa sabah nasıl cıkar kı? aynı mı oluyo kac saatte degısıyo? onu bılmek cok ıse yarardı su an Genişletmek için tıkla... Yumurtlama olmamis dımı
burcinyildiz13 .!.: sabah yapsan ya yarın? bugunku eger ıdrar seyreldıgı ıcın az lh olmussa ondan kırmızı cıkmamıssa sabah nasıl cıkar kı? aynı mı oluyo kac saatte degısıyo? onu bılmek cok ıse yarardı su an Genişletmek için tıkla... Yumurtlama olmamis dımı
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 27 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #22 burcinyildiz13 .!.: ılla o gunu mu degerlendırıyodunuz? ben o haftayı gun asırı degerlendırıyorum genelde bugunu degerlendırmenın sıze bı zararı olcak mı? Genişletmek için tıkla... Degerlendırdım
burcinyildiz13 .!.: ılla o gunu mu degerlendırıyodunuz? ben o haftayı gun asırı degerlendırıyorum genelde bugunu degerlendırmenın sıze bı zararı olcak mı? Genişletmek için tıkla... Degerlendırdım
O Ozamannezaman Ozamanbuzaman🙏 Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2017 164 74 28 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #23 epilesnos .!.: Kızlar bu Ne demek ya bu testin daha koyu cıkması gerekmıyomuydu son olanın delırcem Genişletmek için tıkla... Bence baska bir test yap testle alakasi olabilir koyu olan sey neden acilsin yoksa ya
epilesnos .!.: Kızlar bu Ne demek ya bu testin daha koyu cıkması gerekmıyomuydu son olanın delırcem Genişletmek için tıkla... Bence baska bir test yap testle alakasi olabilir koyu olan sey neden acilsin yoksa ya
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 27 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #24 sananefm .!.: Bence baska bir test yap testle alakasi olabilir koyu olan sey neden acilsin yoksa ya Genişletmek için tıkla... sıvı alımından kaynaklanıyorda olabılır canısı belkı dun gene degerlendırdım nolur nolmaz dıyede sasırdım catladımı kacırdımmı dedımde pozotıf olmamıskı
sananefm .!.: Bence baska bir test yap testle alakasi olabilir koyu olan sey neden acilsin yoksa ya Genişletmek için tıkla... sıvı alımından kaynaklanıyorda olabılır canısı belkı dun gene degerlendırdım nolur nolmaz dıyede sasırdım catladımı kacırdımmı dedımde pozotıf olmamıskı
O Ozamannezaman Ozamanbuzaman🙏 Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2017 164 74 28 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #25 sananefm .!.: Bence baska bir test yap testle alakasi olabilir koyu olan sey neden acilsin yoksa ya Genişletmek için tıkla... Cok pardon ben hamilelik testi sanmistim kusura bakma yorum icin
sananefm .!.: Bence baska bir test yap testle alakasi olabilir koyu olan sey neden acilsin yoksa ya Genişletmek için tıkla... Cok pardon ben hamilelik testi sanmistim kusura bakma yorum icin