- 28 Kasım 2015
- 140
- 59
- 98
- Konu Sahibi asya narin
Merhaba hanimlar ovulasyon testi adet gecikmemin oldugu bugunde gebelik testi yerine ovulasyon testi yaptim c t ye gore daha belirgindi bu durum gebelik vardir habercisi olabilirmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm bnmde ayni cikti resmen adet geckirse ovulsynda ikiside net koyuysa beta hcg testinde de cikio bn sabah yptm resmn hamileyimmmEvet haklisiniz bugun test yapicam hcg bakalim orda ne durumdayiz :) bende birkac yerde okudum ovulasyon adet zamaninda belirginse gebelik ihtimali yuksekmis benim gecikmem vardi zaten biraz oncede gebelik testini yaptim sanirim gebeyim.☺☺tesekkurler hanimlar.Eki Görüntüle 2216881
Sizinle ayniyiz desenize ilk gebeliginizmi? Hayirli olsun insallah saglikla kucaginizada alirsiniz.Evet cnm bnmde ayni cikti resmen adet geckirse ovulsynda ikiside net koyuysa beta hcg testinde de cikio bn sabah yptm resmn hamileyimmm
Hayırlı Olsun sağlıkla gelsin inşallahEvet haklisiniz bugun test yapicam hcg bakalim orda ne durumdayiz :) bende birkac yerde okudum ovulasyon adet zamaninda belirginse gebelik ihtimali yuksekmis benim gecikmem vardi zaten biraz oncede gebelik testini yaptim sanirim gebeyim.☺☺tesekkurler hanimlar.Eki Görüntüle 2216881
Hayırlı Olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim hayırlı olsun :)
Hamile olabildiniz mı acabaMerhaba hanimlar ovulasyon testi adet gecikmemin oldugu bugunde gebelik testi yerine ovulasyon testi yaptim c t ye gore daha belirgindi bu durum gebelik vardir habercisi olabilirmi?
Benim de adete iki gün kala koyulaştı ama hamilelik testi negatifBende hamile olduğunu ovulasyon testiyle öğrenmiştim yumurtlama günü gibi koyuluk vardı hemen gebelik testi yaptım çıktı sen de yap test Canım muhtemelen vardır
Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim hayırlı olsun :)
Evet suanda 4 aylik gebeyim yani ovulasyon testi adet gununuzde cift cizgideyse buyuk olasilikla gebe olabilirsiniz.Hamile olabildiniz mı acaba
Test koyulaştığında?
Canim bunları yaptığında gebemiydin bende ayni şeyi yasıyorummerhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovü tetsi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu. yani ovülasyonda çift çizgi hcg testinde negatif.
Yok canım adet oldum. Malesef ki :) Şimdi tekrar ovülasyona başladım yumurtam dün çatladı hcg testlerine göre beklıorm.Canim bunları yaptığında gebemiydin bende ayni şeyi yasıyorum![]()
Hadi bakalım hayırlısıyla olur bu kez insallah canimYok canım adet oldum. Malesef ki :) Şimdi tekrar ovülasyona başladım yumurtam dün çatladı hcg testlerine göre beklıorm.
Hadi bakalım hayırlısıyla olur bu kez insallah canim