Daha pik değil demek yani yumurtlama olmadı daha her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yap aynı şekilde silik olan çizgi yanindakiyle aynı koyulukta veya daha fazla koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyorEki Görüntüle 2906182 kızlar merhaba bugün adetin 6.günü adetim dün sonlandı. Ovulasyon testi ilk defa deniyorum hiç deneyimim yok bugün ögleden sonra yapıp denedim silik çıktı bu ne demek oluyor. Çoğu yerlere bakıp araştırdım ama yine de size sormak istedimlütfen yardımcı olurmusunuz?
Her gün deneyeceğim burdan bilgi versem yardımcı olurmusunuz ilk defa deniyorum brz korkyrm olmaz diyeDaha pik değil demek yani yumurtlama olmadı daha her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yap aynı şekilde silik olan çizgi yanindakiyle aynı koyulukta veya daha fazla koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyor
Olur hatta bana mesajda gönderirsen daha iyi olur burdan belki görmeye bilirimHer gün deneyeceğim burdan bilgi versem yardımcı olurmusunuz ilk defa deniyorum brz korkyrm olmaz diye
Olur hatta bana mesajda gönderirsen daha iyi olur burdan belki görmeye bilirim
Tamm cnm atacagm ck tesekkür ederimOlur hatta bana mesajda gönderirsen daha iyi olur burdan belki görmeye bilirim
Rica ederim canim ne demekTamm cnm atacagm ck tesekkür ederim
Öğleden sonra yapmaya dikkat et. Testi yapmadan önce en az iki saat sıvı alma. Ovülasyon zamanı T piki C ile aynı koyulukta ya da daha fazla koyulukta olur. Koyu olunca değerlendir. Ve testi yapmaya devam et yine böyle silik cıkarsa çatlamış demektir. O günü ve sonraki günü mutlaka değerlendirin.Her gün deneyeceğim burdan bilgi versem yardımcı olurmusunuz ilk defa deniyorum brz korkyrm olmaz diye
Tamm cnm cok tessekkür ederim inşallah olurÖğleden sonra yapmaya dikkat et. Testi yapmadan önce en az iki saat sıvı alma. Ovülasyon zamanı T piki C ile aynı koyulukta ya da daha fazla koyulukta olur. Koyu olunca değerlendir. Ve testi yapmaya devam et yine böyle silik cıkarsa çatlamış demektir. O günü ve sonraki günü mutlaka değerlendirin.
Test yaptın miTamm cnm cok tessekkür ederim inşallah olur
Yaptım cnm daha az silik cıktı bu kez anlmdmki ndn öyle oldu acebaTest yaptın mi
Hergun bir onceki güne göre silik çıkacak sen yapmaya devam etYaptım cnm daha az silik cıktı bu kez anlmdmki ndn öyle oldu aceba
2saat öncesinde sıvı almayı kestin mi birde aynı saatte yaptın mı ilk idrarla yapılmazYaptım cnm daha az silik cıktı bu kez anlmdmki ndn öyle oldu aceba
Aynı koyulugu yakalayana kadarmı cnmHergun bir onceki güne göre silik çıkacak sen yapmaya devam et
AynenAynı koyulugu yakalayana kadarmı cnm
Tamm cnm
Yapmaya devam et bakalım sıvı alımına mutlaka devam et ben bu ve kaset testleri hiç sevmiyorum ya net vermiyor diğer çubuk gibi olanlar daha net çıkıyor adet bitiminin kaçıncı günüEki Görüntüle 2907210 Gözükmüyor tam cnm ama bugün de böyle cizgisi bu arada miratech markasını kullnyrm
Evet bnde fark ettim net cizgisi belirmiyor bunların ne yapayım degiştrsemmi aceba bunu. Adetimin 8.günüYapmaya devam et bakalım sıvı alımına mutlaka devam et ben bu ve kaset testleri hiç sevmiyorum ya net vermiyor diğer çubuk gibi olanlar daha net çıkıyor adet bitiminin kaçıncı günü
Adetimde bunun içindeyse o zaman silik çıkması normal genellikle 14.gun pik yaklaşırEvet bnde fark ettim net cizgisi belirmiyor bunların ne yapayım degiştrsemmi aceba bunu. Adetimin 8.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?