Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi adetin 6.günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımmmm ya sence bugün ilişki gerekiyormu
Bence ilişkiye gir icerde sperm bulunsun pik olmasa bile gün aşırı değerlendir

Canım seninle burdan yazıştıktan snra gece saat 1 gibi yaptım sonuc buydu

Eklentiler

• 59EF1BFE-AD9E-448D-9FEF-5D21C28026CB.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
Bugün yaptım ögleden sonra böyle cıktı bu ne demek catlamış mı oluyor

Eklentiler

• 1EB4ACFE-7E03-43B7-9FD1-20D7BE36FF37.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 59
Allahtan senin dedigini uyguladım o zman cnkü gece hic bsy yapasım yoktu devamlı yapcm bu testleri adetim gelene kadar rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Adetin gelene kadar yapma bence bırak artık iki günde bir ilişkiye devam edersin yarın sabahı değerlendirme şansın varsa yarın sabahi değerlendir sabahları sperm kalitesi daha fazlaymış

Evet dün akşamı degerlendrdm cnm rabbim hakkımızda hayırlısını versn insallah iyi haberler alırız
İyi o zaman yarın sabahı değerlendir çünkü sperm toplansın değerlendirmeseydin bu akşam ilişki olsun diyecektim içerde sperm varmış sonuçta yarın sabaha kadarda yumurta durur ,

İyi o zaman yarın sabahı değerlendir çünkü sperm toplansın değerlendirmeseydin bu akşam ilişki olsun diyecektim içerde sperm varmış sonuçta yarın sabaha kadarda yumurta durur ,
Hadi baklm bekleyip görecegiz sen birtanesin ya her soruma cevb verdigin icin cok cok sagol

Hadi baklm bekleyip görecegiz sen birtanesin ya her soruma cevb verdigin icin cok cok sagol
Rica ederim canim inşallah güzel sonuçlanır her zaman da sorabilirsin 14 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin dayanamazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…