Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim cevabın icin günlerdir hep silik koyu cıkınca sormak istedimPik olmuş canım değerlendir
Eki Görüntüle 3354924 kızlar pik olmusmu sizce yardım edermisiniz ilk defa kullanıyorum testi anlayamadım
Evet pikEki Görüntüle 3354924 kızlar pik olmusmu sizce yardım edermisiniz ilk defa kullanıyorum testi anlayamadım
Biz ilk defa korunmuyoruz esimde 4 12 diye aldım testi yumurtlama gününü kacırmayalım diye ama hic anlayamadımBenimde cumartesi pikti. Bugün yine pik. Anlamadım hiç ama devam![]()
aynı markadan bende kullanıyorum. önümüzdeki günlerde illa t çizgisi silikleşir diye düşünüyorum sende de. bende yok artık dicektim bu gün de pik olsaydıBenimde cumartesi pikti. Bugün yine pik. Anlamadım hiç ama devam![]()
Bugün cumartesi den daha pik çıktı. Attım sayfaya tekrar yumurtluyormuşumaynı markadan bende kullanıyorum. önümüzdeki günlerde illa t çizgisi silikleşir diye düşünüyorum sende de. bende yok artık dicektim bu gün de pik olsaydıama hamd olsun silikleşti. hayırlısı olsun.
Pik olmuş canım değerlendir
Evet pik
Canım bir önceki pikti. Çatlamış artık değerlendir mutlaka. Pik günü, bugünüEki Görüntüle 3355592 bugun böylr cıktı baya silik çizgi var ama fotoğrafta gözükmüyor catlama olmus mu oluyor
ÇatlamışEki Görüntüle 3355592 bugun böylr cıktı baya silik çizgi var ama fotoğrafta gözükmüyor catlama olmus mu oluyor
Dün değerlendirdim ama bugun esim calısıyor sanırım değerlendiremicemCanım bir önceki pikti. Çatlamış artık değerlendir mutlaka. Pik günü, bugünü
Benimde öyle. Düne ait. Dün değerlendirdik,bugün eşim çalışıyor. Bakalım yarınaDün değerlendirdim ama bugun esim calısıyor sanırım değerlendiremicem![]()
İnsallah güzel haberler alırızBenimde öyle. Düne ait. Dün değerlendirdik,bugün eşim çalışıyor. Bakalım yarına![]()
Canım tam pik değil büyük ihtimalle 2 güne pik olur gibi t çizgisi daha koyu hatta c de de koyu olması gerekEki Görüntüle 3354924 kızlar pik olmusmu sizce yardım edermisiniz ilk defa kullanıyorum testi anlayamadım
Üstte ki Labouquick test t daha koyu yumurtlamamın olduğu gün ertesi günü siliklrşmeye başladı çatladı yani bugün daha da silik en altta kikızlar pik olmusmu sizce yardım edermisiniz ilk defa kullanıyorum testi anlayamadım