Ovulasyon testi anlayanlar

smys12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2023
17
5
1
24
IMG_2035.webp
kızlar pik olmusmu sizce yardım edermisiniz ilk defa kullanıyorum testi anlayamadım

Benimde cumartesi pikti. Bugün yine pik. Anlamadım hiç ama devam😀

Benimde cumartesi pikti. Bugün yine pik. Anlamadım hiç ama devam😀
aynı markadan bende kullanıyorum. önümüzdeki günlerde illa t çizgisi silikleşir diye düşünüyorum sende de. bende yok artık dicektim bu gün de pik olsaydı :D ama hamd olsun silikleşti. hayırlısı olsun.

aynı markadan bende kullanıyorum. önümüzdeki günlerde illa t çizgisi silikleşir diye düşünüyorum sende de. bende yok artık dicektim bu gün de pik olsaydı :KK70: ama hamd olsun silikleşti. hayırlısı olsun.
Bugün cumartesi den daha pik çıktı. Attım sayfaya tekrar yumurtluyormuşum😂

Bu test pik değil bence, t çizgisi daha koyu olmalıydı hatta cden daha koyu olması gerekir. Ama pik olmak üzere yarın tekrarlayın bence bugünü de değerlendirebilirsiniz her ihtimale karşı. Tabi bazı markalar silik çıkarıyormuş o konuda bi bilgim yok ben laboquick kullanıyorum.

Dün değerlendirdim ama bugun esim calısıyor sanırım değerlendiremicem 😞
Benimde öyle. Düne ait. Dün değerlendirdik,bugün eşim çalışıyor. Bakalım yarına🙏

Eklentiler

• IMG_20231220_193108.webp
    IMG_20231220_193108.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
kızlar pik olmusmu sizce yardım edermisiniz ilk defa kullanıyorum testi anlayamadım
Üstte ki Labouquick test t daha koyu yumurtlamamın olduğu gün ertesi günü siliklrşmeye başladı çatladı yani bugün daha da silik en altta ki

Eklentiler

• IMG_0952.webp
    IMG_0952.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 39
Back
X