Ovulasyon testi bakabilirmisiniz

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi..

sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...

bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor adet bugun adet gunum anlamadim birsey..
Tup bebek tedavisinden ve cok vitamin kullanıyorum etkisi olabilir mi..bu arada en alttaki bugun yaptigim..adete cok yakin boyle çıkması normal mi
20201202_135401.webp

Ben hiçbirinde yumurtlama göremedim. T çizgisi c ye hiç yanaşmamış bile çok koyu diye attığınız test de oldukça silik. Yumurtlama yaşamamış olabilir misiniz acaba bu ay

Ben hiçbirinde yumurtlama göremedim. T çizgisi c ye hiç yanaşmamış bile çok koyu diye attığınız test de oldukça silik. Yumurtlama yaşamamış olabilir misiniz acaba bu ay
Ortadaki 2 koyu test çıktığında yogun akıntı oldu şeffaf yumurtladim ozaman sanirim bi de ışıktan sanirim normalde biraz daha koyu çizgiler...sonra siliklesti bugun adet gunum yaptim ve soliklesen cizgi gene koyulasmis gebelik olduğuna inanmıyorum zaten de neden böyle koyulasti ki

20 yıllık evliyim doğal yolla hic hamile kalamadım.. 4 kez tüp bebek denedim 1 kizim var bir daha istiyoruz ama geçen ay tup bebek denedik negatif...canim yani hamile olma ihtimalim bana göre imkansiz..adet belirtilermin hepsi de var.
Ama siliklesen test neden tekrar koyulasti ki cok sasirdim

20 yıllık evliyim doğal yolla hic hamile kalamadım.. 4 kez tüp bebek denedim 1 kizim var bir daha istiyoruz ama geçen ay tup bebek denedik negatif...canim yani hamile olma ihtimalim bana göre imkansiz..adet belirtilermin hepsi de var.
Ama siliklesen test neden tekrar koyulasti ki cok sasirdim
Pardon 20 olmus 10 yıllık evliyim

Var ama umudum yok ki deneyelim:(
Yani öyle tekrar koyulaşma gebelikte oluyor şahit olduk burada beklerken.
Ben de çok koyu görmemiştim ovu.testlerini.
4 kez tüp diyorsun zor olmuştur hem maddi hem manevi.
Belki kendiliğinden geldi bilemezsin. Hadi inşallah gelmiştir mucizen.

Yani öyle tekrar koyulaşma gebelikte oluyor şahit olduk burada beklerken.
Ben de çok koyu görmemiştim ovu.testlerini.
4 kez tüp diyorsun zor olmuştur hem maddi hem manevi.
Belki kendiliğinden geldi bilemezsin. Hadi inşallah gelmiştir mucizen.
Keske canim ama bilmiyorum ki

Back
X