- 15 Ağustos 2020
- 170
- 56
- 13
- 35
- Konu Sahibi Bayb010101
-
Biraz dengesiz benimki 8 gün sürüyor 30 günde bir yani 8 temmuzdu en son sonra 16 ağustos oldu ağustosta 8 gun gecikti mesela bende mecbur bunu kqllaniyorum çünkü dengesiz oda yeniyim daha pek bilgim de yokOzmm daha yumurtalamana var kac gunde bir afet oluyorsunuz ben 30 gunde ve 7 gun suruyor adettim bitti 1 gun sonrada ovu testine basladim
2 3 gune yumurtalamn olur canim cok sık iliski olmasin bence spermler kaliteli olsun bende oyle yapmistim
Gebelik oldu mu siizn2 3 gune yumurtalamn olur canim cok sık iliski olmasin bence spermler kaliteli olsun bende oyle yapmistim
Bide şimdi diyelim ki ıkiside koyu çıktı o gün mü olması lazım illa yada o andan sonraki gün mü2 3 gune yumurtalamn olur canim cok sık iliski olmasin bence spermler kaliteli olsun bende oyle yapmistim
Bende ilk kez kullandim bu ay sagolsunBiraz dengesiz benimki 8 gün sürüyor 30 günde bir yani 8 temmuzdu en son sonra 16 ağustos oldu ağustosta 8 gun gecikti mesela bende mecbur bunu kqllaniyorum çünkü dengesiz oda yeniyim daha pek bilgim de yok
Yok gun sayiyorum canim bat gunumu bekliyorum 10 eylul bak gunumGebelik oldu mu siizn
Iki gunde olmasi lazim hem yumurtalama gunu hemde catlama gunu ben yumurtalama gunumden once gunude degerlendirdimBide şimdi diyelim ki ıkiside koyu çıktı o gün mü olması lazım illa yada o andan sonraki gün mü
Hadi inşallahh önce siz sonraki aylardada benYok gun sayiyorum canim bat gunumu bekliyorum 10 eylul bak gunum
Hmm ya söyle eşimin testinin çıkmasına 3 4gun var belki negatif çıkarsa çalışırızIki gunde olmasi lazim hem yumurtalama gunu hemde catlama gunu ben yumurtalama gunumden once gunude degerlendirdim
Insallah canimmHadi inşallahh önce siz sonraki aylardada ben
Heee hayirlisi ya keciboyunuzu ozu yedir esine ben oyle yaptim doktora gitti testler temiz cikti cok sukur ama doktor yinede ye demistiHmm ya söyle eşimin testinin çıkmasına 3 4gun var belki negatif çıkarsa çalışırızişte yetişmez büyük ihtimalle
?????Burda hergun paylasicam yardımci olursanız çok memnun olurumm
Ne kadardır istiyorsunuz kaç ay deneyip de doktora gittinizHeee hayirlisi ya keciboyunuzu ozu yedir esine ben oyle yaptim doktora gitti testler temiz cikti cok sukur ama doktor yinede ye demisti
Ovulasyon testlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?