Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş mu yumurtlama buradaBugün ve ardından iki günü değerlendirin rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bence olmuş yarın da test yapın eğer 2. Çizgi bugüne göre silikse çatladınız daha da ola ki kırmızıysa bir gün öncede değerlendirmiş olursunuz muhtemel bugün tam günOlmuş mu yumurtlama burada
Yani yarın t çizgisi silikse çatlamış mi oluyorBence olmuş yarın da test yapın eğer 2. Çizgi bugüne göre silikse çatladınız daha da ola ki kırmızıysa bir gün öncede değerlendirmiş olursunuz muhtemel bugün tam gün
EvetYani yarın t çizgisi silikse çatlamış mi oluyor
Teşekkür ederim. İkindi üzeri 4.30 yaptığım testti bu. Bir de şimdi yaptım bir de şimdikine bakın atayım size şimdi
Anlayamadım ki. İlk defa kullandım testibırak testlerin resmini atmayı yumurtalar gelmiş ,doğru cumburlopp yapmaya![]()
![]()
![]()
Bence olmuş yarın da test yapın eğer 2. Çizgi bugüne göre silikse çatladınız daha da ola ki kırmızıysa bir gün öncede değerlendirmiş olursunuz muhtemel bugün tam gün
anlayamayacak bişey yok canım çift çizgi gördüğün günleri değerlendircen. kaçırma ..çatlarsa döllenme olmazAnlayamadım ki. İlk defa kullandım testi
İkindi üzeri yapmıştım. Bir de şimdi yaptım. İlkini gördünüz zaten. Bir de buna bakın bunu şimdi yaptımanlayamayacak bişey yok canım çift çizgi gördüğün günleri değerlendircen. kaçırma ..çatlarsa döllenme olmaz
Sıvı almamaya dikkat ettiniz mi ilkine göre silikleşmiş. Çatlamış olabilirİkindi üzeri yapmıştım. Bir de şimdi yaptım. İlkini gördünüz zaten. Bir de buna bakın bunu şimdi yaptım
En son testi 4.30 da yaptım. Sonra 7 gibi yemek yedim ve içecek vardı yemeğin yanında. Ardından 3 saat bir şey içmedim ve testi yaptım.Sıvı almamaya dikkat ettiniz mi ilkine göre silikleşmiş. Çatlamış olabilir
Son iki testi bugün yaptım. İlki ikindi üzeri 4.30 da diğeri de bugün akşam 10. 30. İlk günden itibaren attım bakar mısınız tekrarSıvı almamaya dikkat ettiniz mi ilkine göre silikleşmiş. Çatlamış olabilir
Bana çatlamış gibi geldi. Ama mutlaka değerlendirin bugünüdeEn son testi 4.30 da yaptım. Sonra 7 gibi yemek yedim ve içecek vardı yemeğin yanında. Ardından 3 saat bir şey içmedim ve testi yaptım.
Maalesef 2 gündür değerlendiremedik. 3 gün önce değerlendirdik. Çatlama oldu ise ne demek oluyorBana çatlamış gibi geldi. Ama mutlaka değerlendirin bugünüde
Dün ve önceki günü değerlendirmişsinizdir inşallah![]()
sen bugunüde kaçırma hemen değerlendir.. hatta yarınıda ...çatlama olduysa döllenme olmaz demek sen dakikalarını burada harcama bence daha ne kadar açık yazılır bilemedimMaalesef 2 gündür değerlendiremedik. 3 gün önce değerlendirdik. Çatlama oldu ise ne demek oluyor
Diğer günlere göre Yumurtlama döneminde döllenme ihtimali daha yüksek oluyor tabi bu yumurtlama dısında hamıle kalınmayacak anlamına gelmiyorMaalesef 2 gündür değerlendiremedik. 3 gün önce değerlendirdik. Çatlama oldu ise ne demek oluyor