Attım gözükmuyor muSorunuz ne tam olarak neye bakalım? Aynı konuyu 3 kere açmak yasak
Arkadaslar bugün yaptığım test son tarihli olan acaba bugün yumurtlama günüm mu ?
Eki Görüntüle 2900358 Eki Görüntüle 2900358
Arkadaslar bugün yaptığım test son tarihli olan acaba bugün yumurtlama günüm mu ?
Eki Görüntüle 2900358 Eki Görüntüle 2900358
Pik canım değerlendirEki Görüntüle 2900584 bu da gece yaptigim test
Teşekkürler ya bugün ikindi gibi adet olavakmisim gibi bir ağrım oldu ve kahverengi lekelenme oldu bu yumurtlama zamanı oluyormuş ama yine de tedirgin oldum acaba kötü bir şey mi bu ilk defa böyle bir şey yaşadım ayni zamanda incir ve havuç kürü yaptım 1 haftadır onun etkisi olmuş mudur bilemiyorumPik canım değerlendir
Kürler bazen zararlı olabılıyor akısına bırakın bence yada aslan pencesi cayı icin o leke bendede oluo bazenTeşekkürler ya bugün ikindi gibi adet olavakmisim gibi bir ağrım oldu ve kahverengi lekelenme oldu bu yumurtlama zamanı oluyormuş ama yine de tedirgin oldum acaba kötü bir şey mi bu ilk defa böyle bir şey yaşadım ayni zamanda incir ve havuç kürü yaptım 1 haftadır onun etkisi olmuş mudur bilemiyorum
Peki sorun oldu mi sizde ki ya da bu şekildeyken gebelik oluştu mu ?Kürler bazen zararlı olabılıyor akısına bırakın bence yada aslan pencesi cayı icin o leke bendede oluo bazen
Ben ilk ayda hamile kaldm smdi kalamıorm belkıde emzirdiğim icin kalamıormPeki sorun oldu mi sizde ki ya da bu şekildeyken gebelik oluştu mu ?
Teşekkürler benim teste göre yumurtam çatlamış bakalım artık hayırlısıBen ilk ayda hamile kaldm smdi kalamıorm belkıde emzirdiğim icin kalamıorm
İnşallah tutar cnmTeşekkürler benim teste göre yumurtam çatlamış bakalım artık hayırlısı
İnşallahİnşallah tutar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?