Ovulasyon testi bakarmisiniz

Benimde adet günüm yarınve yaptığım testler bu şekilde çıktı yarın kana gidicem inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
5 gün önce yaptım negatif çıktı canım daha yapmadim ama ben saat 19 du yaptım sabah ilk idrarla mi yapmak lazım

Eklentiler

• IMG_20230702_175950.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 29
Ayyyy çok sevindim canım benimde iki gün kaldı reglime test yapmadım valla daha İNŞALLAH ikimizde çok güzel haberler veririz canım birbirimize RABBİM isteyen herkese nasip eder İNŞALLAH
Amin amin valla güzel haberlerini bekliyorum az kalmış Rabbim yüzümüzü güldürsün herkese nasip etsin

5 gün önce yaptım negatif çıktı canım daha yapmadim ama ben saat 19 du yaptım sabah ilk idrarla mi yapmak lazım
Evet canımm ilk idrarla yap yoksa yanılabiliriz bide benim adete 3 gün kaala çok silik çizgiyle pozitife döndü inşallah seninki de dönecek

Canım merhaba benim sonuç pozitif çıktı darısı sana
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH bende test yaptım negatif sanki hayalet çizgi gördüm sandım başta ama yok snki hayırlısı canim vakti gelince gelir elbet

Eklentiler

• IMG_20230703_100409.webp
    13 KB · Görüntüleme: 22
Amiiin Allah razı olsun inşallah Rabbim sana da nasip etsinya bir an çizgi görür gibi oldum bendeadet günün geçmişmiydi

Amiiin Allah razı olsun inşallah Rabbim sana da nasip etsinya bir an çizgi görür gibi oldum bendeadet günün geçmişmiydi
Amin canım ALLAH razı olsun uygulamaya göre yarın regl günüm canım ama.ben son zamanlarda gunumden bir hafta sonra oluyordum

Amin canım ALLAH razı olsun uygulamaya göre yarın regl günüm canım ama.ben son zamanlarda gunumden bir hafta sonra oluyordum
O zaman geç döllenme falan olabilir ya bir kaç gün sonra tekrar yap bakalım pozitife döner inşallah

O zaman geç döllenme falan olabilir ya bir kaç gün sonra tekrar yap bakalım pozitife döner inşallah
Merhaba canım benim dün kahverengi lekelenmem oldu çok çok az sonrada durdu regl geliyor dedim ama hala birşey yok senin oldu mu öyle

Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba canım evet normal bir günde bile kat ve kat artış oluyor bu iyi birşey RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH

Merhaba canım benim dün kahverengi lekelenmem oldu çok çok az sonrada durdu regl geliyor dedim ama hala birşey yok senin oldu mu öyle
Bende olmadıı henüz lekelenme canım ama bu şekilde yerleşme kanaması olanları okumuştum inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…