Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım sen hamile kalabildin mi ovulasyon testi ile na zaman basladın adetın kacıncı günü yest yapmaya
bende bu ay yapmayı düsünüyorum bu gün adetimin altıncı günü birkacgün sonra baslamayı düsünüyorum inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım belki bebişlerimiz beraber gelir...bende aralık sonu tüp bebek denedim ama tutmadı
ben cektirdim onu cektirmekte bişey yok cok kolay hafif bi yanmam olmustu okadar sen kac yıllık evlısın nerelisin ben ist da ecomar da cektirdim rahim filmini
ben bes yıllık evliyim ama 1.5 yıldır filan cocuk istiyoruz korkacak birşey yok normal kadın muayenesi yapar gibi küçük bi serum hortumu gibi bi şeyle ilaç dolduruyolar rahimin içini 20 dakika filan sürüyo toplam hafif bi kanama olabiliyo
canım cok yanar diye sartlandırma kendini ben cektiririm bişey olmaz diye düşün iyi seyler düşün iyi olsun inşallah
haklısında başta okuyunca cok canı yananları korktum bi kere...iyi düşünüyorum inş bişey cıkmaz ama ben karar verdim anestezili cektircem canım...
slm rahim filmi çektirdin mi canım sen
slm rahim filmi çektirdin mi canım sen