ovulasyon testi bilgi

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
ovulasyon testi yapanlar hangi testi yaptınız ne zaman yaptınız bende alıcam ama hangisinni alıcam ve ne aralılarla yapıcam bilenleriniz varsa bilgi verebilirmi lütfen

canım ben bir ay yaptım ama hangi marka oldugunu hatırlamıyorum eczaneden almıştım...testin icinde nasıl yapılacagı yazıyo ama ben yinede soyliyim her gün aynı saatte yapmaya dikkat et sabah ondan sonra her hangi bir saatte yapabilirsin ama akşam 8 den once yapman lazım 4 saat idrarını tutoyosun ve fazla su icmiyosun...ben her gün saat 4 te yapıyodum mesela inş vesile olur ve bebişin gelir hayırlısıyla...

saol canım sen hamile kalabildin mi ovulasyon testi ile na zaman basladın adetın kacıncı günü yest yapmaya

saol canım sen hamile kalabildin mi ovulasyon testi ile na zaman basladın adetın kacıncı günü yest yapmaya

yok canım kalamadım ama bu ay yine yapmayı düşünüyorum bide benim bi düşügüm bide dış gebeligim oldu ...ben adetimin 11.günü başlamıştım...sende 10 ve ya 11 inci günü başlayabilirsin...

bende bu ay yapmayı düsünüyorum bu gün adetimin altıncı günü birkacgün sonra baslamayı düsünüyorum inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım belki bebişlerimiz beraber gelir...bende aralık sonu tüp bebek denedim ama tutmadı

bende bu ay yapmayı düsünüyorum bu gün adetimin altıncı günü birkacgün sonra baslamayı düsünüyorum inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım belki bebişlerimiz beraber gelir...bende aralık sonu tüp bebek denedim ama tutmadı

bende pazartesi günü rahim filmi cektircem adetim yarın bitiyo...inş hayırlısıyla saglıklı gelsin bebişlerimiz...rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda...

ben cektirdim onu cektirmekte bişey yok cok kolay hafif bi yanmam olmustu okadar sen kac yıllık evlısın nerelisin ben ist da ecomar da cektirdim rahim filmini

ben cektirdim onu cektirmekte bişey yok cok kolay hafif bi yanmam olmustu okadar sen kac yıllık evlısın nerelisin ben ist da ecomar da cektirdim rahim filmini

ayy ben cok korkuyorum bayılttılarak cektircem oyuzden..2.5 senelik evliyım sakaryada oturuyorum...sen kac senelik evlisin canım

ben bes yıllık evliyim ama 1.5 yıldır filan cocuk istiyoruz korkacak birşey yok normal kadın muayenesi yapar gibi küçük bi serum hortumu gibi bi şeyle ilaç dolduruyolar rahimin içini 20 dakika filan sürüyo toplam hafif bi kanama olabiliyo

ben bes yıllık evliyim ama 1.5 yıldır filan cocuk istiyoruz korkacak birşey yok normal kadın muayenesi yapar gibi küçük bi serum hortumu gibi bi şeyle ilaç dolduruyolar rahimin içini 20 dakika filan sürüyo toplam hafif bi kanama olabiliyo

bilmiyorum ya bazı kişiler senin gibi soyluyo bazı kişilerde cok canının yandıgını anesteziyle cektir diyolar... ama ben bu korkuyla gidip o masaya yatıp anestezisis cektiremem kendimi biliyorum canım cok yanar...

canım cok yanar diye sartlandırma kendini ben cektiririm bişey olmaz diye düşün iyi seyler düşün iyi olsun inşallah

canım cok yanar diye sartlandırma kendini ben cektiririm bişey olmaz diye düşün iyi seyler düşün iyi olsun inşallah

haklısında başta okuyunca cok canı yananları korktum bi kere...iyi düşünüyorum inş bişey cıkmaz ama ben karar verdim anestezili cektircem canım...

ovulasyon testi yapanlar hangi testi yaptınız ne zaman yaptınız bende alıcam ama hangisinni alıcam ve ne aralılarla yapıcam bilenleriniz varsa bilgi verebilirmi lütfen

slm rahim filmi çektirdin mi canım sen

selam canım pazartesi günü cekildim...dışgebelik gecirdigim sol tüpüm kapanmış...sag tüpüm acık cıktı cok şükür bu aydan sonra takibe alcak doktorum beni eger olmassa aşılmayay gecilcek ama ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum ve iki gündür pozitif cıkıyo ....hayırlısı olsun hepimiz icin...

Son düzenleme:
slm rahim filmi çektirdin mi canım sen

selam canım pazartesi günü cekildim...dışgebelik gecirdigim sol tüpüm kapanmış...sag tüpüm acık cıktı cok şükür bu aydan sonra takibe alcak doktorum beni eger olmassa aşılmayay gecilcek ama ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum ve iki gündür pozitif cıkıyo ....hayırlısı olsun hepimiz icin...

ovulasyon testı hangi testi aldın hangi gün basladın nasıl kullanıyosun anlatırmısın bende kullancam catlatma ıgnesi filan yaptırdın mı

Back
X