Ovülasyon testi (bir gebenin günlüğü)

elifmiram

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2024
160
33
18
30
Kızlar ilk defa yapıyorum. Mayıs 12 adet tarihimin son günü yorumlarsanız sevinirim ☺️
1000405138.webp

Kızlar ilk defa yapıyorum. Mayıs 12 adet tarihimin son günü yorumlarsanız sevinirim ☺️Eki Görüntüle 3431172
Tam koyu olması gerekiyor.. bence risk alma yapmaya devam et ve 1 dolu bir boş yap ben şuan öyle yapıyorum benim koyulasti ama guvenmedim dolu boş yaptım teste devam ettim yine koyulaşma başladı anlamadım öylece devam ediyorum 🤷

Bir gebenin günlüğü testleri için 20 mm üzeri yumurtaları algılıyo diye yorumlar görmüştüm, çok hassas değil yani 18 19 mm oldu belki yumurta ve o yüzden tam koyu çıkmamıştır

Tam koyu olması gerekiyor.. bence risk alma yapmaya devam et ve 1 dolu bir boş yap ben şuan öyle yapıyorum benim koyulasti ama guvenmedim dolu boş yaptım teste devam ettim yine koyulaşma başladı anlamadım öylece devam ediyorum 🤷
Tabi canım adete kadar devam testlerle kafayı yemiş bulunmaktayım bazen sabah bazen akşam yaptığım bile oluyor 😂 dolu boş dediğin nasıl oluyor peki 🤭

Bir gebenin günlüğü testleri için 20 mm üzeri yumurtaları algılıyo diye yorumlar görmüştüm, çok hassas değil yani 18 19 mm oldu belki yumurta ve o yüzden tam koyu çıkmamıştır
Eğer böyle düşünürsek o gün yumurta 20nin altında olmuş olması yüksek ihtimalle o zaman inşallah tutmuştur 🤲

Back
X