Ovülasyon testi (bir gebenin günlüğü)

elifmiram

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2024
160
33
18
30
Kızlar ilk defa yapıyorum. Mayıs 12 adet tarihimin son günü yorumlarsanız sevinirim

Kızlar ilk defa yapıyorum. Mayıs 12 adet tarihimin son günü yorumlarsanız sevinirim Eki Görüntüle 3431172
Tam koyu olması gerekiyor.. bence risk alma yapmaya devam et ve 1 dolu bir boş yap ben şuan öyle yapıyorum benim koyulasti ama guvenmedim dolu boş yaptım teste devam ettim yine koyulaşma başladı anlamadım öylece devam ediyorum

Bir gebenin günlüğü testleri için 20 mm üzeri yumurtaları algılıyo diye yorumlar görmüştüm, çok hassas değil yani 18 19 mm oldu belki yumurta ve o yüzden tam koyu çıkmamıştır

Tabi canım adete kadar devam testlerle kafayı yemiş bulunmaktayım bazen sabah bazen akşam yaptığım bile oluyor dolu boş dediğin nasıl oluyor peki

Bir gebenin günlüğü testleri için 20 mm üzeri yumurtaları algılıyo diye yorumlar görmüştüm, çok hassas değil yani 18 19 mm oldu belki yumurta ve o yüzden tam koyu çıkmamıştır
Eğer böyle düşünürsek o gün yumurta 20nin altında olmuş olması yüksek ihtimalle o zaman inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…