- Emoji Skoru
- 114
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Kubradogan06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labquık mı markası aynı sorunu bende yazıyrm genelde bır bulamadım 1 aydır yumurtlama gününüAdetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
Hayır bozul değil canım pik çıkmış hamile olma ihtimalin var daha önce yumurtlamayı yakaladınmıAdetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
Ben normalde innovita hassan olani kullanıyorum bu ay yapmadim aklıma esti bundan yaptım böyle çıktı hassas olandanda yapcamLabquık mı markası aynı sorunu bende yazıyrm genelde bır bulamadım 1 aydır yumurtlama gününü
Bu ay takip etmedim kuzum bilmiyorum geçen aylar hep duzenliydi çoktan geçmiş olması lazimHayır bozul değil canım pik çıkmış hamile olma ihtimalin var daha önce yumurtlamayı yakaladınmı
İnsanlar gebeliği de öğreniyormus böyle burda çok okudum hatta evde gebelik testi yoksa ovuluasyonda da çıkıyor onunla test yapın deniyor sanırım gebesinizAdetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
Canım yumurtlama da olabilir böyle koyu çıkıp çok hamile olan var umut vermek gibi olmasın ama varsa gebelik testi yap yoksa değerlendir yumurtlama her ay farklı zamanlar da olabiliyor hayırlı haberler inşallahBu ay takip etmedim kuzum bilmiyorum geçen aylar hep duzenliydi çoktan geçmiş olması lazim
Yarin sabah gebelik yapcam bakalım 6 aydir uğraşıyorum bu ay salmıştımCanım yumurtlama da olabilir böyle koyu çıkıp çok hamile olan var umut vermek gibi olmasın ama varsa gebelik testi yap yoksa değerlendir yumurtlama her ay farklı zamanlar da olabiliyor hayırlı haberler inşallah![]()
Belkide gelmiştir sana bebeğin tam salmışken ne güzel süpriz olur amaYarin sabah gebelik yapcam bakalım 6 aydir uğraşıyorum bu ay salmıştım
10 dk sonra daha da koyulaşti inşallah süpriz olur ❤Belkide gelmiştir sana bebeğin tam salmışken ne güzel süpriz olur ama![]()
Evet maşallah inşallah canım10 dk sonra daha da koyulaşti inşallah süpriz olur ❤![]()