Ovulasyon testi çift çizgi AMA erken gebelik testi negatif.

Hanımlar merhaba ayni durum bende de mevcut bu ay adet takvimine göre yumurtlama günlerini değerlendirdik adetime 7 gün var bugün ilk değil ikinci idrarla hem gebelik testi hem ovulasyon yaptım adetimde düzensizlikler oluyor belimde ve sırtımda ağrılar var goguslerimde sızlıyor ovulasyon testi iki çizgide belli gebelik testi negatifdi sonradan çok silik kuruma çizgisi gibi çıktı sizce hamilelik var mı ovulasyon testi ilk defa yapıyorum ilki ovualsyon ikincisi gebelik testi cevaplarsanız sevinirim 2 senedir istiyoruz 2 defa düşük yaptım :(

Eklentiler

• IMG_20221208_114059.webp
    IMG_20221208_114059.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 228
  • IMG_20221208_112455.webp
    IMG_20221208_112455.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 224
Hanımlar merhaba ayni durum bende de mevcut bu ay adet takvimine göre yumurtlama günlerini değerlendirdik adetime 7 gün var bugün ilk değil ikinci idrarla hem gebelik testi hem ovulasyon yaptım adetimde düzensizlikler oluyor belimde ve sırtımda ağrılar var goguslerimde sızlıyor ovulasyon testi iki çizgide belli gebelik testi negatifdi sonradan çok silik kuruma çizgisi gibi çıktı sizce hamilelik var mı ovulasyon testi ilk defa yapıyorum ilki ovualsyon ikincisi gebelik testi cevaplarsanız sevinirim 2 senedir istiyoruz 2 defa düşük yaptım :KK43:
Merhaba.. gebelik testinde sonradan çıkan çizgi dikkate alınmaz negatif yani testiniz.. ovulasyon testinizde yumurtlama göstermiyo şuan. yumurtlama dönemindede değilsiniz.. gebelik testi için adetinizin gecikmesini bekleyin. Şimdi yaptıgınız test sizi yanıltır... Allah gönlünüze göre versin.. inşallah hamilesinizdir🌹🌹

Merhaba kızlar. Bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi takip ettim.. 12 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdik. Ama bugün ovulasyon testi tekrar pozitif oldu. Hemde T çizgisi C den çok koyu çıktı hemen.. gebelik olabilirmi diye erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı gölge bile yok.. neden olabilir tekrar mı yumurtluyorum 😔
Merhaba başlığı görünce direk tıkladım,benim de erken gebelik testim negatif,ovülasyonda silik çizgi çıktı (Beklenen adet tarihimden 1 gün önce yaptım).Sizin sonucunuz nedir ?

Merhaba başlığı görünce direk tıkladım,benim de erken gebelik testim negatif,ovülasyonda silik çizgi çıktı (Beklenen adet tarihimden 1 gün önce yaptım).Sizin sonucunuz nedir ?
Merhaba..Ovülasyon testi herzaman silik çıkar zaten.. gebelik olması için t ve c aynı koyulukta olmalı yada t daha koyu olacak..ben o ay hamile değildim. Tekrar yumurtlamıştım ... şuan hamileyim ama🌹🌹🌹

Back
X