Aynen canımAynen çıkmadı zatenregli ye iki gün kala fln tekrardan yapayım diyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımAynen çıkmadı zatenregli ye iki gün kala fln tekrardan yapayım diyorum
![]()
Canım Ümit vermek istemem ama gebe olabilirsin test yaptın miTestten anlayan varsa bakabilir mi adetim 10 agustos ama ben 7 agustos gunu cok az miktar kahve leke gorunce adet oluyorum sandım erken oldum bu ay diye dusundum duzenlıdır adetlerim kışın yumurtlama takibi yapıyordum yumurtlama catlama hep duzenlı gıttı ama gebelik olmadı sonra bıraktım elimde 1 tane ovulasyon testi kalmıs onu yaptım bugun kanama hıc yok 7 agustostan beri adet zamanı da boyle pik olması normal mi
Gebelik testi yapmak istemiyorum hep negatif cunku belirti falanda yok olursa belki o zamanCanım Ümit vermek istemem ama gebe olabilirsin test yaptın mi
Geçen adetten sonraki kaçıncı gününGebelik testi yapmak istemiyorum hep negatif cunku belirti falanda yok olursa belki o zaman![]()
En son 14 temmuzda adet gordum 7 agustosta 1 defa cok az lekeGeçen adetten sonraki kaçıncı günün
Canım 30 gün geçmiş üstünden kaç günde bir adet oluyorsun sen bence artık test yap çıkar yaniEn son 14 temmuzda adet gordum 7 agustosta 1 defa cok az leke
28 gun arayla oluyorum yarın sabah yapıyım artık umudum yok ama denemekte fayda varCanım 30 gün geçmiş üstünden kaç günde bir adet oluyorsun sen bence artık test yap çıkar yani
Neden umudun yokki rabbim ol derse oluverir vardır inşallah28 gun arayla oluyorum yarın sabah yapıyım artık umudum yok ama denemekte fayda var
İnş Allah razı olsunNeden umudun yokki rabbim ol derse oluverir vardır inşallah
Test yaptınız mı sonuc ne olduİnş Allah razı olsun
Yaptım negatif ayın 2 si 3 u gıbı adet olmayı bekliyorum agustosta adet bir damla oldu ıns eylul de sokulurumTest yaptınız mı sonuc ne oldu