Ovülasyon testi erken gebelik testi olarak aldım

kader dilara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
8
2
1
26
Adet düzensizliğim olduğu için ne zaman adrt olacağımı bilmiyorum 23’ile 28 arası değişiyor normal şartlarda 1 haftam var en geç ihtimal ile ama karnımın alt bölümünde kramp ağrı sancı var sadece içime bir kuşku girdi test aldım üstünde ovülasyon testi yazıyor biz erken gebelik testi dedik bunu verdiler doğru test mi aldık? Ve diğeri hafif silik çıktı dün gece ve sabah yaptm bu silikliğin anlamı nedir
IMG_3403.webp

Adet düzensizliğim olduğu için ne zaman adrt olacağımı bilmiyorum 23’ile 28 arası değişiyor normal şartlarda 1 haftam var en geç ihtimal ile ama karnımın alt bölümünde kramp ağrı sancı var sadece içime bir kuşku girdi test aldım üstünde ovülasyon testi yazıyor biz erken gebelik testi dedik bunu verdiler doğru test mi aldık? Ve diğeri hafif silik çıktı dün gece ve sabah yaptm bu silikliğin anlamı nedirEki Görüntüle 3610584
Eğer üstünde ovulasyon testi yazıyorsa yanlış vermişler testi. Ovulasyon testi lh hormonunu ölçüyor yumurtlama gününü belli ediyor gebelik testindeki gibi hcg hormonunu ölçmüyor yani

Evet gebelik testi almanız gerek ama gebelik olsaydı muhtemelen bu ovulasyon testi pik çıkardı genede bir gebelik testi yapın şüphe varsa
Muhtemelen değilimdir , adet dönemine yakın olduğum için sancım olmuş olabilir. Peki bu yumurtlama döneminde silik bir şekilde değil de daha belirgin mi belli oluyor ne zaman bunu kullanmam gerekiyor

Muhtemelen değilimdir , adet dönemine yakın olduğum için sancım olmuş olabilir. Peki bu yumurtlama döneminde silik bir şekilde değil de daha belirgin mi belli oluyor ne zaman bunu kullanmam gerekiyor
Bu testten elinizde 15 adet kadar olması gerekiyor en az ilk kez kullancaksanız adet bittikten sonraki gün başlanıyor yapmadan önce iki saat sıvı hiç bişey tüketmiyosunuz eğer yumurtlama olduysa iki çizgide aynı koyulukta oluyor t çizgid c den dahada koyu oluyor hatta bazen diğer günler t hep silikte olsa çıkar yumurtlama gördükten sonraki günde test yapıyosunuz eğer t çizgisi solmuşsa çatlama olmuş demektir pik gördüğünüz gün dahil takiben üç gün değerlendirme yapmanız gerekli

Bu testten elinizde 15 adet kadar olması gerekiyor en az ilk kez kullancaksanız adet bittikten sonraki gün başlanıyor yapmadan önce iki saat sıvı hiç bişey tüketmiyosunuz eğer yumurtlama olduysa iki çizgide aynı koyulukta oluyor t çizgid c den dahada koyu oluyor hatta bazen diğer günler t hep silikte olsa çıkar yumurtlama gördükten sonraki günde test yapıyosunuz eğer t çizgisi solmuşsa çatlama olmuş demektir pik gördüğünüz gün dahil takiben üç gün değerlendirme yapmanız gerekli
Tamam çok teşekkür ederim, şimdi adetime az kaldı gibi bilmiyorm düzensiz olduğundan ne zaman olacağımı bu ay adet olup bittiğinde kullanmayı başlayıp ovülasyon günümümü öğreneceğim

Back
X