• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi erken yumurtlamamı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bahar_8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
86
17
3
Kızlar merhaba ben letu kullanıyorum pco var bende 30 31 günde adet oluyorum yumurtlamayı geçen ay ayın ortasında gördüm o yüzden ovulasyın testi hemen yapmadım bu ay adetim 4 ekimde bitti 7 ekimde test yapmaya başladım gittikçe silikleşti acaba erken mi yumurtladım ? Pik olması için aynı renk olması gerekmiyor mu neden böyle oldu çizgiler

Eklentiler

• IMG_6354.webp
    IMG_6354.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 44
Bende de aynı durum oldu, bu ay ilk kez denemiştim ovulasyon testini. Sanırım yumurtlama günümü kaçırdım, erken yumurtlama oldu. Muhtemelen sizin de öyledir ama aslında siz erken başlamışsınız test yapmaya. Bence devam edin her ihtimale karşı. Belki ilerleten günlerde piki görürsünüz

Bende de aynı durum oldu, bu ay ilk kez denemiştim ovulasyon testini. Sanırım yumurtlama günümü kaçırdım, erken yumurtlama oldu. Muhtemelen sizin de öyledir ama aslında siz erken başlamışsınız test yapmaya. Bence devam edin her ihtimale karşı. Belki ilerleten günlerde piki görürsünüz
Evet bencede yinede devam edeyim teşekkür ederim

Kızlar kırmızı işaretlediğim yer ovulasyon başlangıç pik olmadığı için kaçırdım sanmıştım en alttakini bugün yaptım ikinciye mi yumurtluyorum acaba bilgisi olan var mıııı

Eklentiler

• 300ccfca-3ce9-44e0-89af-197590eef81d.webp
    300ccfca-3ce9-44e0-89af-197590eef81d.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 28
Pik yok ki burda, yani yumurtlama yok henüz
Kızlar kırmızı işaretlediğim yer ovulasyon başlangıç pik olmadığı için kaçırdım sanmıştım en alttakini bugün yaptım ikinciye mi yumurtluyorum acaba bilgisi olan var mıııı

adetimin bitişinden iki gün sonra yapmaya başladım hatta kaçırdım sandım silikleşti sonra bugün baktım daha belirgindi o yüzden anlayamadım
Her ay yumurtlayamayabiliyoruz maalesef ya da bazen geç yumurtluyoruz, pcos varsa böyle dalgalı olması testlerin doğal zaten. Var mı pcos

Her ay yumurtlayamayabiliyoruz maalesef ya da bazen geç yumurtluyoruz, pcos varsa böyle dalgalı olması testlerin doğal zaten. Var mı pcos
Evet var pcos letu kullanıyorum 3 4 aydır çatlamamda sıkıntı yok çok şükür ama gelişemiyor die ilaç kullanıyorum güzel de büyüyor ama şu illet pcos nasıl geçer bilmiyorum yoruldum artık …

En son pcos ameliyatı olacağım kesin çözüm değil ama maalesef deneyeceğim

Back
X