Ovülasyon testi gebe olabilme ihtimali var mı ?

dudububu66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
64
8
1
24
Merhabalar ben ilk bebiş denememi ovülasyon testi ile denedim pik ve çatlama günlerimi değerlendirdim adetime 7 gün var dayanamayıp evde ovülasyon testi vardı bunu yaptım bidaha mı yumurtluyorum yoksa hamilelik olabilir mi ilk denemem olduğu için sabredemedim 😂
image.webp
image.webp

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen evet olmuş ama sizin daha 7 gün var. Son 3 gün kala yapmaya başlayıp koyulasmaisna baksaydınız. Şuan vardır ya da yoktur diyemem ama bence sabredin biraz
Günler geçmiyor kendimize eziyet ediyoruz resmen uff 😣 inşallah bekleyebilirimm

Lh hormonu vucutta her zaman bulunan bi hormon oldugu icin testte çizgi çıkması normal. Fakat beklenen regl tarihine 2-3 kala test yaptığınız da koyu kırmızı cikiyor. Control cizgisi gibi bi kirmizilik. Eğer pcos durumunuz yok ise test durumuna gore gebelik düşünülebilir. Bende ovulasyon ile öğrenmiştim.

Lh hormonu vucutta her zaman bulunan bi hormon oldugu icin testte çizgi çıkması normal. Fakat beklenen regl tarihine 2-3 kala test yaptığınız da koyu kırmızı cikiyor. Control cizgisi gibi bi kirmizilik. Eğer pcos durumunuz yok ise test durumuna gore gebelik düşünülebilir. Bende ovulasyon ile öğrenmiştim.
Yaa o halde yine beklemek lazım 🥹

Merhabalar ben ilk bebiş denememi ovülasyon testi ile denedim pik ve çatlama günlerimi değerlendirdim adetime 7 gün var dayanamayıp evde ovülasyon testi vardı bunu yaptım bidaha mı yumurtluyorum yoksa hamilelik olabilir mi ilk denemem olduğu için sabredemedim 😂Eki Görüntüle 3665828 Eki Görüntüle 3665829 yarın son 6 güne girmiş oluyorsanız yarın predictor yapın. Benim gördüğüm en hassas test

Eczaneden alıcam predictor dimi birde sabah ilk idrar mı önemli
Benimde 7 Kasım ve aynı belirtilerimiz var göbek de yanma batma akıntı bel kaşık ağrısı ben bugün ilk idrarla predictor yaptım ama gözle görebileceğim aşırı Silik çizgi çıktı burda kalite düşüyor atayım ama gözükmeye bilir
IMG_4268.webp

Benimde 7 Kasım ve aynı belirtilerimiz var göbek de yanma batma akıntı bel kaşık ağrısı ben bugün ilk idrarla predictor yaptım ama gözle görebileceğim aşırı Silik çizgi çıktı burda kalite düşüyor atayım ama gözükmeye bilir Eki Görüntüle 3665904
Hafif var gibi görüyprum telefonu aşağıya doğru yatırdığımda inşallah vardır yaa 🥹🥹

Back
X