- 10 Aralık 2022
- 2.902
- 1.525
- 63
- Konu Sahibi esleminannesi
-
Benim öyle oldu tek çizgiydi tam adete 2 gün kala 2.çizgi silikleşti tekrarKızlar ovulasyon testi gebelik belli olur mu adetime son iki gün kala evde ovulasyon testim vardı yaptım hiç çizgi çıkmadı
İnşAllah canım, su alımına dikkat et ovülasyon testi yaparken ve hep aynı saatte yapın, ilk idrarla olmucak 2.idrarla testi yapınTeşekkür ederim canım , umarım bende koyu çizgi görürüm de rahatlarım
Bu defa su alımına da dikkat ettim yarın dediğin gibi 2.idear ile yapacağımİnşAllah canım, su alımına dikkat et ovülasyon testi yaparken ve hep aynı saatte yapın, ilk idrarla olmucak 2.idrarla testi yapın
Canım 15.günüm bugün reglimden sonraİnşAllah canım, su alımına dikkat et ovülasyon testi yaparken ve hep aynı saatte yapın, ilk idrarla olmucak 2.idrarla testi yapın
5 Nisan pikmiydi acaba ki ama aynı saatte yapmamışsınızCanım 15.günüm bugün reglimden sonraEki Görüntüle 3229029
Ay bende inanın ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım artık , en sonunda bırakacağım test yapmayı5 Nisan pikmiydi acaba ki ama aynı saatte yapmamışsınız5 nisanda bana pik gelmedi ya bu ay yumurtlama görmediniz acaba
Şimdiye kadar yumurtlama olması gerekiyor regliyi 22. . Gün oluyor 7 gün regli görüyorsanız, 5 gün daha devam edin belki geç yumurtlama olucak.Ay bende inanın ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım artık , en sonunda bırakacağım test yapmayı
Yok test elime geç ulaşınca 1 gün geç başladım sadece , 5 gün daha bakayım 30-31 günde bir regl oluyorum belki 16.gün yumurtlama olabilir diye ümit ediyorumŞimdiye kadar yumurtlama olması gerekiyor regliyi 22. . Gün oluyor 7 gün regli görüyorsanız, 5 gün daha devam edin belki geç yumurtlama olucak.
Birde regliniz biter bitmez başladınız dimi?
Su alımına ve aynı saatte test yapmaya çalışın
Olabilir takibi bırakmayınYok test elime geç ulaşınca 1 gün geç başladım sadece , 5 gün daha bakayım 30-31 günde bir regl oluyorum belki 16.gün yumurtlama olabilir diye ümit ediyorum
Olabilir takibi bırakmayın
Aslında 5 nisanda tam pik değil ama sonralara bakarsak evet çatlamış görünüyorEki Görüntüle 3229674 canım sanırım 5 Nisan pik olmuş bugün bu şekilde çatlamış gibi duruyor değil mi?
İnşallah canımAslında 5 nisanda tam pik değil ama sonralara bakarsak evet çatlamış görünüyor
Adet günün nezaman canım aynı gün yumurtlamışız ben ovülasyon testi yaptım hiç koyu çıkmada adete 1 hafta varKızlar benim ovulasyon testlerime de bakarmısınız
10 nisan regl başlangıcı bittikten 2 gün sonra ovulasyon testleri yapmaya başladım
23 nisanda pik oldu 24 çatladı
Ama smdi sanki yine pik yada gebelik mi var böyle çıkıyor
Erken gebelik testi normal testte yaptım sanki hayalet çizgi var ama emin değilim
10 mayıs olarak bekliyorum benimde 1 hafta kaldı geçmek bilmiyorAdet günün nezaman canım aynı gün yumurtlamışız ben ovülasyon testi yaptım hiç koyu çıkmada adete 1 hafta var
Benimde aynı ama bugün adet olucakmışım gibi bir sancım var10 mayıs olarak bekliyorum benimde 1 hafta kaldı geçmek bilmiyor
Benimde öyle sanki adet olacakmışım gibi sağ tarafımda sancı var birde şişkinlikBenimde aynı ama bugün adet olucakmışım gibi bir sancım var
Benimde sol kasıkta batma var ve ishalim birde inanılmaz gazım var hiç böyle olmazdı bir yandanda umutlanmak istemiyorum bu akşam erken gebelik testini yapsam mı diye düşünüyorumBenimde öyle sanki adet olacakmışım gibi sağ tarafımda sancı var birde şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?