Ovulasyon testi gebelik şüphesi

Bukbuk7588

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
48
8
6
37
Arkadaşlar merhaba. adet olmam gerekiyordu dün olmadım bugün sabahtan beri tam 3 tane ovulasyon testi yaptım.daha öncede adetim olmadığında merak edip çok yaptığım.oldu silik çıkıyordu hep.budefa böyle net köyü cıktı sonraki yaptığım 2 test daha koyuydu. Sizce gebelik olabilirmi? Bu şekilde öğrenen çok okudumda oyuzden paylaşmak istedim şimdiden tesekkurederim

Eklentiler

• 20210227_095745.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 184
Canım böyle hamilelik le sonuçlanan var ama kesinlik için kaset test dene çıkar

Canım böyle hamilelik le sonuçlanan var ama kesinlik için kaset test dene çıkar
Evet evet çok var çok post gördüm böyle.denicem gebelik testi evet ama heycan işte insan sorup paylaşmak istiyor.sadece 5 ay yasmin kullandim.1.5 senedir olmuyo.kimyasal oldu 3 ay once.insallh vardır

Merhaba benimde adete 4 yada 5 gün var ovulasyon böyle çıktı gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 20210228_142449.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 171
Yarın kan vermeyi unutma sakın benm daha bir haftam var dua et benm içinde
Allahım sanada heekesede nasip etsin.dua edicem banada dua et.kimyasal yada başka birşey değilde umarım.kimyasal yaşadım kasımda oyuzden çok sevinemiyorum şuan.kan salı vericez eşimle gitmek istiyorum oda çalışıyo yarın gündüz.sali evde.

Anladım canım inşallah bi sefer gönlünden geçen olur. Kan verince sonucunu yaz tekrardan

Belirtilerin var mıydı Peki canım
Ya benim en son 30 ocak 'ta regl oldum ya kanamam yoğun değildi 3 gün sürdü ve hiç agrım olmadi belim.karnim vs..Göğüs agrım.var şuan sadece tamamen öylesine yaptım.ovulasyon ordan şüphelendim işte.birde kasığında çok batma oluyo.kalkinca oturduğum yerden bıçak saplamadı gibi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…