Ovülasyon testi gebelik

VitamV

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
39
22
88
28
Kızlar merhaba. Daha önce de progesteronla ilgili bi konu açmıştım. Bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım 21 eylülde koyulaşma oldu fakat çok aşırı bi koyuluk değildi test takibimi yapan hanımefendi yaklaşmış demişti. Fakat 22 eylülde testi yapamadım 23 eylülde yaptığımda silikleşmişti. Takip yapan hanımefendi de yumurtlama olmuş olabilir dedi. Görüntü yükleyebilirsem paylaşırım. Biz yinede değerlendirmemizi yaptık. 29 eylülde ovülasyon testim pik yaptı c çizgisini geçti yumurtlama koyuluğundaydı. 30 eylülde ki de aynı şekilde pikti. Yumurtlamayı gösteriyor. Fakat benim reglime 1-2 gün var çok az kaldı. Ovülasyon testi bu kadar koyu olunca gebelik gösterebilirmiş test yaptım fakat negatifti. O kadar kafam karışık ki acaba 21 eylüldekinde yumurtlama oldumu. Yada adete 1-2 gün kala yumurtlayabilirmiyim eğer öyleyse adet olucakmıyım nasıl olucak çok merak ediyorum. Lütfen yardımcı olun

Kızlar merhaba. Daha önce de progesteronla ilgili bi konu açmıştım. Bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım 21 eylülde koyulaşma oldu fakat çok aşırı bi koyuluk değildi test takibimi yapan hanımefendi yaklaşmış demişti. Fakat 22 eylülde testi yapamadım 23 eylülde yaptığımda silikleşmişti. Takip yapan hanımefendi de yumurtlama olmuş olabilir dedi. Görüntü yükleyebilirsem paylaşırım. Biz yinede değerlendirmemizi yaptık. 29 eylülde ovülasyon testim pik yaptı c çizgisini geçti yumurtlama koyuluğundaydı. 30 eylülde ki de aynı şekilde pikti. Yumurtlamayı gösteriyor. Fakat benim reglime 1-2 gün var çok az kaldı. Ovülasyon testi bu kadar koyu olunca gebelik gösterebilirmiş test yaptım fakat negatifti. O kadar kafam karışık ki acaba 21 eylüldekinde yumurtlama oldumu. Yada adete 1-2 gün kala yumurtlayabilirmiyim eğer öyleyse adet olucakmıyım nasıl olucak çok merak ediyorum. Lütfen yardımcı olun
Evet bende öyle öğrenmiştim ancak biraz beklemelisin sen yinede bugunleri değerlendir adetin bu ay geç olabilir testi hafta sonu tekrardan tekrarla

Evet bende öyle öğrenmiştim ancak biraz beklemelisin sen yinede bugunleri değerlendir adetin bu ay geç olabilir testi hafta sonu tekrardan tekrarla
E6EDE46D-CEC5-4B84-A53A-25EA39374D0A.webp
evet testi bugün yine tekrarladım daha silikleşmişti takibimi yapan kişi de çatlama başlamış dedi

Eklentiler

• 4168733C-658F-4025-AB46-5F50BD2AC142.webp
    4168733C-658F-4025-AB46-5F50BD2AC142.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
Bazı kişiler adette yakın yumurtlayabiliyo hatta adet zamanı yumurtlayani duymuştum sen değerlendir bu günleri . Adette yakın yumurtluyosan hep bu sekildeyse adettin duzenliyse adettin aynı zamanda gelir . Eğer doktora gitme sansin varsa yumurtlama takibini doktorunla yap sana soyluyo yumurtlaman çatlamak üzere su günleri değerlendir falan

Sonuç nedir acaba merak ettim canım
Merhaba doktoruma gittim yumurtamın çatladığını söyledi bizde değerlendirdik şuan beklemedeyiz. Yumurtlama gördüğüm günden 14 gün sonra regli görmezsem test yapmamı söyledi doktorum

Bazı kişiler adette yakın yumurtlayabiliyo hatta adet zamanı yumurtlayani duymuştum sen değerlendir bu günleri . Adette yakın yumurtluyosan hep bu sekildeyse adettin duzenliyse adettin aynı zamanda gelir . Eğer doktora gitme sansin varsa yumurtlama takibini doktorunla yap sana soyluyo yumurtlaman çatlamak üzere su günleri değerlendir falan

Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi doktoruma gittim yumurtam çatlamış umarım bu defa hayırlı sonuçlar alırım🙏🏻

Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi doktoruma gittim yumurtam çatlamış umarım bu defa hayırlı sonuçlar alırım🙏🏻
İnsallah hayırlı sonuçlar alırsınız .Bu ay Olmazsada uzmeyin hiç kendinizi ben şunu anladım ki gerçekten herşey kafada bitiyo .Stresten uzak durmaya çalışın stres çok etkiliyo

KIzlar adet gunun 35-36 gunu buluyo. Ve dun yani 30. Gununde denemek icin ovulasyon testi yaptim. Lutfen ovulasyon testimi degerlendirir misiniz
14C7F838-7CB2-4BB1-BCE6-C8951D469CEB.webp
3112A7D9-C337-455B-8BEC-FE890EC51E49.webp
1F12F1BC-610F-44E8-B77D-BDD63D738B7A.webp

merhaba hayır progesteron için bişey kullanmadım. Zaten kimyasal gebelik geçirdim malesef
Bende geçen ay kimyasal geçirdim progestron 6.11 çıkmıştı en az 11 olmalı dedi doktor düşer dedi düştü maalesef ne yapmam gerekiyor yükselmesi için hiç bilmiyorum

Kizlar
C6B18CF0-DFED-4C4B-A6B5-A5FFAB51194E.webp
9F7CB2B3-68AF-44D3-80E1-FF200C7BF757.webp
C0AE2461-852D-419E-A903-9DD3F42398AF.webp
52F3279C-0B02-4159-AEAE-1E73273A7051.webp
son durum bu 13. Ve 20. Gunde koyulasti Sonra siliklesti bende bitti diye ovulasyon testini biraktim 30. Gunde oylesine yapiyim dedim sonuc bu

Back
X