- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
- Konu Sahibi bodrum4855
-
Merhaba,Merhaba kızlar bat 13 ağustos hgc testim yoktu ovü testi yaptım testi bu şekilde olup gebe oldugunu öğrenen varmı yoksa t çizgisi dahamı koyu olmalı
Testim bu şekilde çıktı canım var dimi bebişMerhaba,
Ben bu şekilde gebeliğimi öğrendim ama pko sebebi ile tekrar yumurtlarsam diye testi yapıyordum.
Normalde ovulasyon testleri lh hormonunu gebelik testleri beta hcg hormonunu ölçer. Gebelik testi almalısınız
Masallah masallahTestim bu şekilde çıktı canım var dimi bebiş
Kan ver cnm .. tedbirini al ..Testim bu şekilde çıktı canım var dimi bebiş
İnşallahTestim bu şekilde çıktı canım var dimi bebiş
Burada gebelik var hayırlı olsun ikinci çizgi pembe ama erken gebelikTestim bu şekilde çıktı canım var dimi bebiş
Bende öyle sanmıştım ama çok şükür hamileyim gebelik testi mutlaka yapınBat 10 agustos 7 agustosta 1 defa leke geldi 9 agustosta ovulasyon testi yaptım boyle cıktı ama gebe olabileceğimi sanmıyorum ben
Adete 2 gün varmış. Bu ayki yumurtlama dönemi bitti ise yüksek ihtimal hamile olabilrisiniz. Ya da düşük de olsa 2. Yumurtlama olabilir. Ben adete 1 gün kala ovülasyon testi ile öğrendim. T çizgisi çok koyuydu. Yarın erken gebelik testi alıp bence deneyin. Şimdiden tebriklerMerhaba kızlar bat 13 ağustos hgc testim yoktu ovü testi yaptım testi bu şekilde olup gebe oldugunu öğrenen varmı yoksa t çizgisi dahamı koyu olmalı
Hamileyim teşekkürlerAdete 2 gün varmış. Bu ayki yumurtlama dönemi bitti ise yüksek ihtimal hamile olabilrisiniz. Ya da düşük de olsa 2. Yumurtlama olabilir. Ben adete 1 gün kala ovülasyon testi ile öğrendim. T çizgisi çok koyuydu. Yarın erken gebelik testi alıp bence deneyin. Şimdiden tebrikler
Aaa gerçekten çok sevindim. Burada böyle haberler okuyunca seviniyorum. Son adet başlangıç tarihi ne zamandıHamileyim teşekkürler
Sat 15 temmuz du bata 3 4 gün kala koyulaştı 2 gün kala da test yaptım çıktı çok şükürAaa gerçekten çok sevindim. Burada böyle haberler okuyunca seviniyorum. Son adet başlangıç tarihi ne zamandı
Kan testi ile beta testini takip edin muhakkak öneririm sağlıklı bir hamilelik de 2 gün ara ile 2 kat beta değeri artması beklemiyormuş . Doktor randevusundan önce bir test daha yaptıracağımSat 15 temmuz du bata 3 4 gün kala koyulaştı 2 gün kala da test yaptım çıktı çok şükür
Biz kesemizi gördük canım darısı başına inşallah sırada kalp aşımız var inşallahKan testi ile beta testini takip edin muhakkak öneririm sağlıklı bir hamilelik de 2 gün ara ile 2 kat beta değeri artması beklemiyormuş . Doktor randevusundan önce bir test daha yaptıracağım
Geç aldım sanırım biraz randevuyu genel de bu tarihler de herkes kese görüyor.Biz kesemizi gördük canım darısı başına inşallah sırada kalp aşımız var inşallah
Aslında ne kadar geç o kadar iyi kese gördük ama daha bebek görecekmiyiz kalp atışı olacakmı falan hep stres en güzeli geç gitmek iyi yapmışsınız bu arada belirtiniz varmıGeç aldım sanırım biraz randevuyu genel de bu tarihler de herkes kese görüyor.
Bende 2 3 haftadır göğüs şişkinliği ve göğüs ucu hassaslaşması var bu klasik adet belirtimdir. Devam ediyor hala. Onun dışında alt karnımda zaman zaman minik kramplar oluyor. Akıntı vs yok hiç. Dünden beridir ve sevdiğim bir iki yemek midemi bulandırmaya başladı. Genel olarak çok iştahlı biriyimdirAslında ne kadar geç o kadar iyi kese gördük ama daha bebek görecekmiyiz kalp atışı olacakmı falan hep stres en güzeli geç gitmek iyi yapmışsınız bu arada belirtiniz varmı
Benimde tek belirtim azda olsa göğüs hassasiyetim diyebilirim kasıklarımda falan hiç ağrı yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum açıkcası inşallah herşey yolundadır.Bende 2 3 haftadır göğüs şişkinliği ve göğüs ucu hassaslaşması var bu klasik adet belirtimdir. Devam ediyor hala. Onun dışında alt karnımda zaman zaman minik kramplar oluyor. Akıntı vs yok hiç. Dünden beridir ve sevdiğim bir iki yemek midemi bulandırmaya başladı. Genel olarak çok iştahlı biriyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?