Ovülasyon testi gebelik

bodrum4855

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
773
929
103
37
Merhaba kızlar bat 13 ağustos hgc testim yoktu ovü testi yaptım testi bu şekilde olup gebe oldugunu öğrenen varmı yoksa t çizgisi dahamı koyu olmalı

Eklentiler

• IMG_20210811_110116.webp
    13 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba kızlar bat 13 ağustos hgc testim yoktu ovü testi yaptım testi bu şekilde olup gebe oldugunu öğrenen varmı yoksa t çizgisi dahamı koyu olmalı
Merhaba,
Ben bu şekilde gebeliğimi öğrendim ama pko sebebi ile tekrar yumurtlarsam diye testi yapıyordum.
Normalde ovulasyon testleri lh hormonunu gebelik testleri beta hcg hormonunu ölçer. Gebelik testi almalısınız

Merhaba,
Ben bu şekilde gebeliğimi öğrendim ama pko sebebi ile tekrar yumurtlarsam diye testi yapıyordum.
Normalde ovulasyon testleri lh hormonunu gebelik testleri beta hcg hormonunu ölçer. Gebelik testi almalısınız
Testim bu şekilde çıktı canım var dimi bebiş

Eklentiler

• IMG_20210811_132258.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 76
Bat 10 agustos 7 agustosta 1 defa leke geldi 9 agustosta ovulasyon testi yaptım boyle cıktı ama gebe olabileceğimi sanmıyorum ben

Eklentiler

• IMG_20210809_124947.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 80
Adete 2 gün varmış. Bu ayki yumurtlama dönemi bitti ise yüksek ihtimal hamile olabilrisiniz. Ya da düşük de olsa 2. Yumurtlama olabilir. Ben adete 1 gün kala ovülasyon testi ile öğrendim. T çizgisi çok koyuydu. Yarın erken gebelik testi alıp bence deneyin. Şimdiden tebrikler

Hamileyim teşekkürler

Sat 15 temmuz du bata 3 4 gün kala koyulaştı 2 gün kala da test yaptım çıktı çok şükür
Kan testi ile beta testini takip edin muhakkak öneririm sağlıklı bir hamilelik de 2 gün ara ile 2 kat beta değeri artması beklemiyormuş . Doktor randevusundan önce bir test daha yaptıracağım

Aslında ne kadar geç o kadar iyi kese gördük ama daha bebek görecekmiyiz kalp atışı olacakmı falan hep stres en güzeli geç gitmek iyi yapmışsınız bu arada belirtiniz varmı
Bende 2 3 haftadır göğüs şişkinliği ve göğüs ucu hassaslaşması var bu klasik adet belirtimdir. Devam ediyor hala. Onun dışında alt karnımda zaman zaman minik kramplar oluyor. Akıntı vs yok hiç. Dünden beridir ve sevdiğim bir iki yemek midemi bulandırmaya başladı. Genel olarak çok iştahlı biriyimdir

Benimde tek belirtim azda olsa göğüs hassasiyetim diyebilirim kasıklarımda falan hiç ağrı yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum açıkcası inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…