• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik

eda0123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
138
30
13
27
Kızlar bat a tam 6 gün var Ovulasyon testi var elimde yapmak istedim bu konularla alakalı pek bilgim yok böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi bu şekilde gebeliğini öğrenen oldu mu ? normalde de her zaman iki çizgi mi çıkıyor yoksa bilen varsa söylerse çok sevinirim aylardır bekliyorum 🥺🫶🏻

Eklentiler

• IMG_0089.webp
    IMG_0089.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bat a tam 6 gün var Ovulasyon testi var elimde yapmak istedim bu konularla alakalı pek bilgim yok böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi bu şekilde gebeliğini öğrenen oldu mu ? normalde de her zaman iki çizgi mi çıkıyor yoksa bilen varsa söylerse çok sevinirim aylardır bekliyorum 🥺🫶🏻
Benimde bu şekilde koyu çıkıyordu ama regl oldum ovulasyon testine bakma direkt gebelik testi yap bir kaç gün daha bekleyip yanıltır seni

regl oldugum zamanda bile benim bu şekilde çıkmıştı diyeceğim o ki yumurtlama testıne ümit bağlamayın kan testı yada idrar verın lh hormonu vucutta her zaman var

Back
X