• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik

Merhaba arkadaşım Amh ın kaç ? Bunun 2 sebebi oluyor birincisi gebeysen bu şekilde çıkar ikincisi eğer gebe değilsen Fsh ciddi manada yükseldiğinde Lh de yükseliyor ve bu sebepten test bu şekilde çıkıyor benimde Amh Düşğk Fsh yüksek başıma geldiği için net yorum yapabiliyorum. Fsh sorunun varmıydı ?
Amh 0.02 fsh değerimde yüksek malesef sizin sorunlarınız nelerdi

Selamlar adetim 2 gün geçti şu an elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile yaptım anında böyle çıktı sizce gebelik varmı ?? T kısmı çok koyu çıktı cevaplarsanız çok sevinirim 🤲
Progesterone fazlalaşınca da böyle çıkıyor. Beta hcg artınca o da artıyor muhtemelen. Test yapın

Hanımlar merhaba amh düşüklüğü nedeniyle prp eksozom tedavisi yapıldı tedaviden 3 gün sonra eşimle mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştık ve bu süreçte Ovülasyon testleri yaptım adet düzensizliğimde var cyclo progynova kullanıyorum bitirmeme son 2 tablet kaldı yaptığım testlerde hep t çizgisi daha koyu bunun sebebi nedir acaba testleride ekliyorum
Bu durum neden kaynaklanıyormuş öğrenebildiniz mi ? Gebelik oluştu mu

Back
X