• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi gebelik

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
628
Yer
İstanbul
Selamlar adetim 2 gün geçti şu an elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile yaptım anında böyle çıktı sizce gebelik varmı ?? T kısmı çok koyu çıktı cevaplarsanız çok sevinirim 🤲

Eklentiler

• IMG_1032.webp
    IMG_1032.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 344
Hanımlar merhaba amh düşüklüğü nedeniyle prp eksozom tedavisi yapıldı tedaviden 3 gün sonra eşimle mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştık ve bu süreçte Ovülasyon testleri yaptım adet düzensizliğimde var cyclo progynova kullanıyorum bitirmeme son 2 tablet kaldı yaptığım testlerde hep t çizgisi daha koyu bunun sebebi nedir acaba testleride ekliyorum

Eklentiler

• DADCD9E8-B6A0-4F39-A16E-A3D0E458D70A.webp
    DADCD9E8-B6A0-4F39-A16E-A3D0E458D70A.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 276
Hanımlar merhaba amh düşüklüğü nedeniyle prp eksozom tedavisi yapıldı tedaviden 3 gün sonra eşimle mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştık ve bu süreçte Ovülasyon testleri yaptım adet düzensizliğimde var cyclo progynova kullanıyorum bitirmeme son 2 tablet kaldı yaptığım testlerde hep t çizgisi daha koyu bunun sebebi nedir acaba testleride ekliyorum
Merhaba ilaçlar kaynaklı birşey olabilir mi üst üste normalde imkansız pik olması anlayamadım açıkçası 🫶🏻 Allah gönlünüze göre versin 💐

Merhaba ilaçlar kaynaklı birşey olabilir mi üst üste normalde imkansız pik olması anlayamadım açıkçası 🫶🏻 Allah gönlünüze göre versin 💐
Amin hepimizin inşallah🤲🏻 sanırım ilaçlardan kaynaklı bende anlam veremiyorum

Benim ovulasyon testime bakar mısınız acaba çatlamıs mı

Eklentiler

• IMG_5041.webp
    IMG_5041.webp
    12 KB · Görüntüleme: 189
Evettt hamileyim canım 🥰🤲🥹
Kızlar benimde 2-3 Şubat pikti ovulasyonum, 2 kere. Test yaptım hamilelik yoktu ( en son 5 gün önce yaptım testi) bugünde adet olmaya gerekir ama benim döngüm 30-35 gün sürüyor. Ovülasyon testi yapayim dedim sizce ne olabilir.testi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_5525.webp
    IMG_5525.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 194
Kızlar merhaba yazınızı görünce sormak istedim benim de normalde adetim 28 günde bir olur (en son adet tarihim 28 Ocak) bugün ovulasyon testi yaptım göğsümde acı hissedince sizde yorumlar mısınız hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba arkadaşım Amh ın kaç ? Bunun 2 sebebi oluyor birincisi gebeysen bu şekilde çıkar ikincisi eğer gebe değilsen Fsh ciddi manada yükseldiğinde Lh de yükseliyor ve bu sebepten test bu şekilde çıkıyor benimde Amh Düşğk Fsh yüksek başıma geldiği için net yorum yapabiliyorum. Fsh sorunun varmıydı ?

Back
X