Ovulasyon testi gebelikte pozitif verir mi

seherkrdln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
9
2
1
21
Kızlar Reglim 2 gün gecikti
Mide bulantım falan var
Reglime 1. Hafta kala beta hcg istemişti doktor şüphelendiği için ama negatif çıktı 0.00
Evde Ovulasyon testi yaptım ve hafif çizgi çıktı. Ovulasyon testinde belli olur mu

Eklentiler

• IMG_546B3571-4C22-4D8C-9DCD-7A85FB502132.webp
    115,8 KB · Görüntüleme: 36
Hayır canım ovulasyon ile gebelik öğrenen var ama pik gibi gösteriyormuş

Ovulasyon testi lh hormonunu ölçer ve vücudumuzun her döneminde az da olsa bu hormon salgılanır yumurtlama zamanlarında çok salgılandığı için kıpkırmızı çift çizgi olur bu testler gebelik ölçmez şüpheleniyorsunuz en azından erken gebelik testi alıp yapmalısınız ya da kan verin

Reglime 1 hafta kala vermiştim kan negatif çıktı bazıları doğru olmaz regl gecikmesini bekle diyorlar sizce belli olmaz mıydı 1 hafta öncesinden

Reglime 1 hafta kala vermiştim kan negatif çıktı bazıları doğru olmaz regl gecikmesini bekle diyorlar sizce belli olmaz mıydı 1 hafta öncesinden
Geç döllenme olabiliyor bazen yine de en güzeli adet gecikmesini beklemek ama şu an varsa erken gebelik testiyle çıkabilir hayırlısı olsun sizin için

Ben bu ay yumurtalama takip ettim yumurtlamam geç oldu (20-21 Ekim) ya da olmadı emin değilim tam pik göremedim ama aşağıdaki testimdeki gibi koyulaşma oldu yumurtlayamadım mı diye düşündüm. Normalde de adet günüm düzenliydi 25 ekim gibi olmam gerekiyordu olmadım hâlâ. 1 hafta gecikti yani ama eğer belirttiğim tarihlerde yumurtlama olduysa da gecikmesi normal neyse ben cuma günü kan testi verdim adetim gecikti diye negatif çıktı evde de test yaptım o gün yine negatifti. Doktor pazartesi gel dedi tekrar ama sonucumu ben e nabızdan gördüm. 1 hafta boyunca çok belirti de yaşadım yani. Bel ağrısı, kasık yanması ve batması, kabızlık, sol bacak ağrısı, akıntılar vs. Eğer yumurtam 21 ekimde çatladıysa benim 4 Kasım gibi adet olmam lazım ovülasyon testi yaptım bugün öğlen saat 12 gibi ovülasyon testim böyle çıktı testim adet olacak gibi de hissediyorum karnıma ağrı giriyor yanma oluyor. Kafam çok karışıyor resmen 1 aydır ovülasyon yapıyorum ve test böyle genelde arada silikleşiyor yumurtladığıma bile emin olamıyorum tam.

Eklentiler

• IMG_8522.webp
    58 KB · Görüntüleme: 27
Evet bende de aynı belirtiler var ve 2 gün gecikme oldu bakalım hayırlısı 2-3 gün daha bekleyeceğim olmazsa lan veririm artık. Haftaya Salı günü rahim röntgenime bakacaklar tüpler kapalı mı diye. Umarım hamile olurum gerek kalmaz tüplere baktırmaya. Allahım herkese nasip etsin evlata sevgisini içinde de bizlere

Amin inşallah valla belirsizlik çok kötü bari adet olsaydım da bitseydi bugün biterdi ne güzel yolumuza bakardık tekrardan

Merhaba benim de bu ay gecikti 2 gün. Rahim filmi çekilcekti bu ay ama inşallah hamileyimdir gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…