Ben bu ay yumurtalama takip ettim yumurtlamam geç oldu (20-21 Ekim) ya da olmadı emin değilim tam pik göremedim ama aşağıdaki testimdeki gibi koyulaşma oldu yumurtlayamadım mı  diye düşündüm. Normalde de adet günüm düzenliydi 25 ekim gibi olmam gerekiyordu olmadım hâlâ. 1 hafta gecikti yani ama eğer belirttiğim tarihlerde yumurtlama olduysa da gecikmesi normal neyse ben cuma günü kan testi verdim adetim gecikti diye negatif çıktı evde de test yaptım o gün yine negatifti. Doktor pazartesi gel dedi tekrar ama sonucumu ben e nabızdan gördüm. 1 hafta boyunca çok belirti de yaşadım yani. Bel ağrısı,  kasık yanması ve batması, kabızlık, sol bacak ağrısı, akıntılar vs. Eğer yumurtam 21 ekimde çatladıysa benim 4 Kasım gibi adet olmam lazım ovülasyon testi yaptım bugün öğlen saat 12 gibi ovülasyon testim böyle çıktı testim adet olacak gibi de hissediyorum karnıma ağrı giriyor yanma oluyor. Kafam çok karışıyor resmen 1 aydır ovülasyon yapıyorum ve test böyle genelde arada silikleşiyor yumurtladığıma bile emin olamıyorum tam.