Henüz olmamış canım ama çok az kalmışmerhabalar. Ovülasyon testi konusunda bilgili yardımcı olabilecek birileri var mı ? Adetimin başlangıcından itibaren 6. Gün teste başladım pozitif olmuş mu sizce. Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Yumurtlama heran herhangi bir gün olabilir.. hatta bazen illa döngünün tam ortasında olmayabilir.. bunun için adet biter bitmez başlanması tavsiye edilir.. son testin baya yaklaşmış henu yumurtalama olmamış ama çok yakın gözüküyor.. yanlız Yumurtlama yi bekleme enazindan 2gunde bir değerlendir nezaman denk gelcegi belli olmaz .. hep sperm kalitesi içinde uygunu bu.. bekletmek iyi gelmeyebilir..testlere mutlaka ayni saatlerde devam et yarın brigun pik olacaktır..Çok teşekkür ederim birde benim adetim 28-32 arası değişir. Son 7 ay 28 30 28 31 28 32 28 bu şekilde yumurtlama için erken mi sizce
Canim henüz çatlama olmamış benimde 2 gun sürdü pik ilk günü ertesi günü sonra 1 gun ara verip tekrar değerlendirdik sen sıkıntı yapma sakin bugün ilişki olmayacak diye spermler zaten 3 gun canlı kalabiliyo bide daha çatlama bile olmamış yarın degerlendirirsiniz hiç sıkıntı degilEki Görüntüle 3004117 Buda bugün yani 17. Gün yaptığım test henüz çatlama olmamış
6 pikti 7 pikti 8 yine baya koyuydu 7 sinde silik çıktı çatlama ağrısını da hissettim bayaEki Görüntüle 3004117 Buda bugün yani 17. Gün yaptığım test henüz çatlama olmamış
Kesin diye bişey yok canım hiiç kafana takma annelerimiz ovulasyon mu biliyodu çatır çatır gebe kaliyolardi içini rahat tut hem bi gün ara verince spermler daha kaliteli olurBende bugün kesin olması gerekiyor diye düşünüp üzülmüştüm yarın değerlendireceğiz artık sanırım çatlama yarın olur
Çatlama için havuç tüketebilirsinBende bugün kesin olması gerekiyor diye düşünüp üzülmüştüm yarın değerlendireceğiz artık sanırım çatlama yarın olur
16 tam pik canomEki Görüntüle 3004107 Hanımlar yine sizleri rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama yardıma ihtiyacım varSize daha önce 11. Gün test atmıştım daha tam olmamış demiştiniz. Dün yani 16. Günkü testimde pik oldu sanırım . Üzerinde gördünüğünüz yıldızlar cinsel birliktelik günlerimiz. Yani adetimin 11 13 15 ve 16. Günleri. Şimdi sorum şu bugün daha test yapmadım ama eşim işi gereği yarın akşama kadaar evde yok bu günü değerlendiremeyeğiz. Yarın akşam değerlendirebilirz. Sizce bugün kesin değerlenirilmeli miydi ?
Insallah canimEvet havucu okumuştum. Doğru annelerimiz ovulasyon bilmiyordu . Bizler her şeyi öğrendikçe zorlaştırıyoruz aslında bir şeyler inş güzel haberler alırı bu ay. İsteyen herkese rabbim nasip eder inşallah
Evet canım biraz geç olur artık.. öncesinden değerlendirdinizmi dün filanEki Görüntüle 3004997 Kızlar tekrardan merhabalar 2 günün sonunda silik çizgiyi gördüm çok şükür çatlama bu şekilde oluyor değil mi.Birde yarın yine eşim yok 2 günün sonrasının bir önemi kalmıyor değil mi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?