Cnm adetten sonra baslaman gerekiyo bunun icin hergun yapman lazim ayni saatlerde suan bilemeyiz bunu ben sana ornek atayim cnm en alttaki yumurtlamakızlar adete 9 gün kaldı ilk kez ovu testi kullanmaya başladım çok hafif silik çizgi var yani yımurta atılmış mı vücuttan demek oluyor
adete 9 gün kaldıysa muhtemelen yumurtlama olmuş bitmiştir. Şimdilik boşuna harcama testlerini adet bitiminde başlarsın.kızlar adete 9 gün kaldı ilk kez ovu testi kullanmaya başladım çok hafif silik çizgi var yani yımurta atılmış mı vücuttan demek oluyor
çok teşekkür ederm adet biter bitmez başlıcam dimiCnm adetten sonra baslaman gerekiyo bunun icin hergun yapman lazim ayni saatlerde suan bilemeyiz bunu ben sana ornek atayim cnm en alttaki yumurtlama
teşekkürlerr öyle yapıyımadete 9 gün kaldıysa muhtemelen yumurtlama olmuş bitmiştir. Şimdilik boşuna harcama testlerini adet bitiminde başlarsın.
Evet cnm oyle yapiliyor adetin mesela 5 gun suruyor bir gunde gelicekmi fln diye bekleniyor ya 7. Gunden itibaren basla hergun ayni saatlerde olmasina dikkat et cunku yumurtlama 24-36 saat suruyo o yuzden cnmçok teşekkür ederm adet biter bitmez başlıcam dimi
peki ikisininde eşit koyulukta gördüğümüz gün mü bierlikte olmalıyızEvet cnm oyle yapiliyor adetin mesela 5 gun suruyor bir gunde gelicekmi fln diye bekleniyor ya 7. Gunden itibaren basla hergun ayni saatlerde olmasina dikkat et cunku yumurtlama 24-36 saat suruyo o yuzden cnm
Evet cnm koyulasma basladiktan sonra uc gun birliktelik öneriyor doktorlar bazisida gun asiri diyo sperm kalitesi icin ama spermlerde sorun yoksa bnce uc gun arka arkaya birliktelik gayet normal yani zaten vucutta 2-3 gun canli kalabiliyor spermpeki ikisininde eşit koyulukta gördüğümüz gün mü bierlikte olmalıyız
çokkk teşekkürler cnm o zaman ben boşuna harcamıyım adetten sonra başlarım denemyeEvet cnm koyulasma basladiktan sonra uc gun birliktelik öneriyor doktorlar bazisida gun asiri diyo sperm kalitesi icin ama spermlerde sorun yoksa bnce uc gun arka arkaya birliktelik gayet normal yani zaten vucutta 2-3 gun canli kalabiliyor sperm
Sizce pik var miCnm adetten sonra baslaman gerekiyo bunun icin hergun yapman lazim ayni saatlerde suan bilemeyiz bunu ben sana ornek atayim cnm en alttaki yumurtlama
Evet cnm cogu zmn 14. Gunde pik oluyor adetten bir hafta sonra o yuzden siz yine de deneyin bu ay test yapmadan insallah olur da gerek kalmazçokkk teşekkürler cnm o zaman ben boşuna harcamıyım adetten sonra başlarım denemye
Evet cnm sanki 14-15 dekiler daha koyu siz daha iyi gozlemleyebilirsinjzSizce pik var mi
Yapıyorum test hep tam birebir aynı koyulugu bir türlü yakalaymiyorum duzenisz adet dongum var geçen ayda kistim varfi bu ay silinmişti korkuyorum tekrar eder diye çünkü famera ve çatlatma iğnesi tedavisine başlayacağım diğer ay iki kimyasalim var ve pıhtılaşma çıktı insanın morali bozuluyor pik goremedikceEvet cnm sanki 14-15 dekiler daha koyu siz daha iyi gozlemleyebilirsinjz
peki sizce çin takvimi doğru çıkıyormuEvet cnm cogu zmn 14. Gunde pik oluyor adetten bir hafta sonra o yuzden siz yine de deneyin bu ay test yapmadan insallah olur da gerek kalmaz
Cinsiyet icin mi diyorsunpeki sizce çin takvimi doğru çıkıyormu
evet acaba doğru cıkıyor muCinsiyet icin mi diyorsun
Hıc yumurtlamamısta olabılırsın gecmıste olanılır bence boşuna bu ay yapma canımkızlar adete 9 gün kaldı ilk kez ovu testi kullanmaya başladım çok hafif silik çizgi var yani yımurta atılmış mı vücuttan demek oluyor
Cinsıyet erkekten gelir kadından degılpeki sizce çin takvimi doğru çıkıyormu
Yok cnm ya hurafe onlar koca karı seyleri bile yanlis cikartiyo hurafe sjjssevet acaba doğru cıkıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?