- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ruzgariklim
-
Gayet uyguna almıştım canım. Şimdi bana önce şunu söyle adetlerin duzenlimidir? Kaç günde adet görüyorsun ben sana ne zaman baslicagini söyliyim. .Hanimlar meraba ben ovulasyon testi daha once hic kullanmadim....bu ay kullanmak istiyorum yarin adet gunum .....nasil kullaniliyor ne zaman yapilmali bana detayli bilgi verirmisinjz bide bi ay icinde kac tane lazim oluyor neye gore yapiyoruz ? Bide gitti gidiyordan arastirdim 30 lu ve gebelik testi hediyeli 27 lira falann uygun mu
Bide daha almadim baktim ama kapida odeme olmadigi icin alamasim acaba eczanede ne kadar ve toplu satiliyomj
Adetinin 10. günü başla hergün aynı saatte yap 11 gibi. En az 3 saat su içme.
Olsun ne kadar erken o kadar iyi :) belki erken yumurtlama olur :)Adetleri düzensiz 10. Günü çok geç olur baksana adet döngüsüne hesaplayim dedim ama benim kafa basmadı
Olsun ne kadar erken o kadar iyi :) belki erken yumurtlama olur :)
Ben onu hesaplamadım ki :) biter bitmez başlasın o zaman10. Gün erkenmi sence?
Zaten 15. Gün regl olmuş baksana
Adet biter bitmez başlasın ben 8.9 gün cift cizgiyi yakaladığımı bilirimm
Napsam bilemedim.nerden alabilirimEczanede 2 tanesi 15tl canim bulaşma bile eczaneye
Kusura bakmayin adetten itibaren mi 10 gun sayip baslamaliyim birde yaptiktan sonra mi yapmadan once mi su icmemeliyimAdetinin 10. günü başla hergün aynı saatte yap 11 gibi. En az 3 saat su içme.
Bende maaleswf hesaplayamiyorum takvim indirdim ordan hesaplayayim diyorum takvim ayin 14 u olacaksin dedi ama ben yarin olacamAdetleri düzensiz 10. Günü çok geç olur baksana adet döngüsüne hesaplayim dedim ama benim kafa basmadı
Canim ben cok fransiz kaldim konusmalarinjza arkadas 10. Gundiyo sen adetten snra hemen basla diyrsun10. Gün erkenmi sence?
Zaten 15. Gün regl olmuş baksana
Adet biter bitmez başlasın ben 8.9 gün cift cizgiyi yakaladığımı bilirimm
Adetin bitiyo ya ondan sonraki gün başla cnım adetin düzensiz olduğu için düzenli olsaydı daha net bişey derdik. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı bişey içmeKusura bakmayin adetten itibaren mi 10 gun sayip baslamaliyim birde yaptiktan sonra mi yapmadan once mi su icmemeliyim
Canim her gun mu yapayim peki ? Birde o gun yumurtlama gunu oldugunu nasil anliycam ?Adetin bitiyo ya ondan sonraki gün başla cnım adetin düzensiz olduğu için düzenli olsaydı daha net bişey derdik. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı bişey içme
Canim her gun mu yapayim peki ? Birde o gun yumurtlama gunu oldugunu nasil anliycam ?
Canim gitti gidiyor guvenilir bir site mi senceHergün yapacaksin 2 koyu cizgiyi yakalayana kadar.
Sen testi al ondan sonra tekrar anlatiriz buraya aldim diye yaz simdi aklin karisir.
Testi hemen siparis etki adet bitimine anca gelir
Ordan aayi dusunuyorum birde 18 li 30 lu falan varCanim gitti gidiyor guvenilir bir site mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?