Ovulasyon testi hakkinda bilgi almak istiyorum lutfen yardim

Ruzgariklim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
199
183
18
31
Hanimlar meraba ben ovulasyon testi daha once hic kullanmadim....bu ay kullanmak istiyorum yarin adet gunum .....nasil kullaniliyor ne zaman yapilmali bana detayli bilgi verirmisinjz bide bi ay icinde kac tane lazim oluyor neye gore yapiyoruz ? Bide gitti gidiyordan arastirdim 30 lu ve gebelik testi hediyeli 27 lira falann uygun mu

Gayet uyguna almıştım canım. Şimdi bana önce şunu söyle adetlerin duzenlimidir? Kaç günde adet görüyorsun ben sana ne zaman baslicagini söyliyim. .

Canim ben 3 ayde adet gunlerimi takip ediyorum korunmayo biraktigimjzdan beri yani ilk ay 27 sinde 2 .ay 9 unda gecen ay 11 inde bu ayda bugun lekelenme oldu yarin olurum bende anlamiyorum ya duzensiz sanirim

Bide daha almadim baktim ama kapida odeme olmadigi icin alamasim acaba eczanede ne kadar ve toplu satiliyomj

Adetinin 10. günü başla hergün aynı saatte yap 11 gibi. En az 3 saat su içme.

Olsun ne kadar erken o kadar iyi :) belki erken yumurtlama olur :)

10. Gün erkenmi sence?
Zaten 15. Gün regl olmuş baksana
Adet biter bitmez başlasın ben 8.9 gün cift cizgiyi yakaladığımı bilirimm

Kusura bakmayin adetten itibaren mi 10 gun sayip baslamaliyim birde yaptiktan sonra mi yapmadan once mi su icmemeliyim
Adetin bitiyo ya ondan sonraki gün başla cnım adetin düzensiz olduğu için düzenli olsaydı daha net bişey derdik. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı bişey içme

Adetin bitiyo ya ondan sonraki gün başla cnım adetin düzensiz olduğu için düzenli olsaydı daha net bişey derdik. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı bişey içme
Canim her gun mu yapayim peki ? Birde o gun yumurtlama gunu oldugunu nasil anliycam ?

Canim her gun mu yapayim peki ? Birde o gun yumurtlama gunu oldugunu nasil anliycam ?

Hergün yapacaksin 2 koyu cizgiyi yakalayana kadar.
Sen testi al ondan sonra tekrar anlatiriz buraya aldim diye yaz simdi aklin karisir.
Testi hemen siparis etki adet bitimine anca gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…