Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında bilgi olanlardan ricadır.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vizeci06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
5.386
8.909
198
Merhabalar 2.5 yıldır evliyim 20 ay doğum kontrol hapı kullandım.Eşimle birlikte artık ailemizi büyütmek bebek sahibi olmaz istiyoruz. Bu ay adet olduktan sonra ovulasyon testine baslamak istiyorum. Gün aşırı birliktelik oluyor ama maalesef daha tık yok. Internetten hangi ovulasyon testini önerirsiniz??

İnnovita al canm gittigidyor n11 den sipariş verebilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20200105-200147.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 112
kesinlik birçok para dökmeye gerek yok . laboquick kesinlikle güvenilir. olur hergün aynı saatte yapmaya özen gösterin. yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımı yapmayın. ilk yapacağınız ay iki adet arasında her gün yapın . yumurtlama gününüzü dönem olarak da anlarsınız sonraki aylarda dönem yaklaşınca yaparsınız.

Bende de o marka ovu testi var bende adetten sonra başlayacağım bakalım kasım ayında almıştım kargodan geldiği gun hamile olduğumu öğrendim o yüzden kullanmadım bu ay başlayacağım

Bende de o marka ovu testi var bende adetten sonra başlayacağım bakalım kasım ayında almıştım kargodan geldiği gun hamile olduğumu öğrendim o yüzden kullanmadım bu ay başlayacağım
bende kullandım ve gayet memnun kaldım üstelik gebelik testleri de çok hassas benim kanda 4,25 ti ve testte silik çıkmıştı o yüzden normal gebelik testini de öneririm.

bende kullandım ve gayet memnun kaldım üstelik gebelik testleri de çok hassas benim kanda 4,25 ti ve testte silik çıkmıştı o yüzden normal gebelik testini de öneririm.
Ovulasyonda pik gördükten sonra hangi günleri değerlendirdiniz?

Ovulasyonda pik gördükten sonra hangi günleri değerlendirdiniz?
en koyu olduğu gün silikleştiği gün ve ertesi gün yapılması lazım diyorlar. benimki yumurtlama günü oldu bu sefer . önceki gebeliğim yumurtlama gününden bir önceki gün olmuştu. eşim nöbetli sistemle çalışıyor ondan denk gelemiyor günler

yani sadece çift çizgi gördünüz ve gebemi kaldınız. yoksa devamındaki günlerde değerlendirildimi

yani sadece çift çizgi gördünüz ve gebemi kaldınız. yoksa devamındaki günlerde değerlendirildimi
şuan hamileyim bu ay yumurtlama günümü değerlendirebildik sadece öncesi ve sonrası günlerde olmadı. ilk gebeliğimde de yumurtlama öncesindeki 2 günü değerlendirmiştik.

şuan hamileyim bu ay yumurtlama günümü değerlendirebildik sadece öncesi ve sonrası günlerde olmadı. ilk gebeliğimde de yumurtlama öncesindeki 2 günü değerlendirmiştik.
ne kadar şansılısın.
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.
ben bu ay yumurtlama günü,çatladığı gün ve sonraki gün yaptım ama malesef olmadı. ondan önceki ayda olmadı.nasip

ne kadar şansılısın.
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.
ben bu ay yumurtlama günü,çatladığı gün ve sonraki gün yaptım ama malesef olmadı. ondan önceki ayda olmadı.nasip
aminn. şans değil aslında ilk gebeliğim düşükle sonlandı Rabbim hayırlısını sağlıklısını herkese nasip etsin inşallah

Kızlar elinde innovita testi olanlar lh duyarlılık seviyesine bakıp yazabilir mi ?

Merhabalr ovulasyon testim geldi dun ilk defa yaptim sizxe yumurtlama var mi dun adetin 9. Gunuydu ve ben sogan kuru de yapiyorum

Eklentiler

• 20200123_195123.webp
    27 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalr ovulasyon testim geldi dun ilk defa yaptim sizxe yumurtlama var mi dun adetin 9. Gunuydu ve ben sogan kuru de yapiyorum

T çizgisi c den daha koyu olmalı yada ikiside aynı koyulukta olmalı

Merhaba değerlendirdikten sonra fiziksel hareketlerinize dikkat ettiniz mi? Eğilip kalkma temizlik yapma gibi bedeni yoracak işlerden uzak düşünüş mu bunu çok merak ediyorum

Merhaba değerlendirdikten sonra fiziksel hareketlerinize dikkat ettiniz mi? Eğilip kalkma temizlik yapma gibi bedeni yoracak işlerden uzak düşünüş mu bunu çok merak ediyorum
Valla size soyle soyleyim cok agir bisey kaldirma cok zorlayici hareketler disinda pek biseye dikkat etmiyorum. Bi kac kere yolculuk yaptim bi kac saatlik yerlere. Bence dr aksini soylemedigi surece %80 gunluk hayata devam edin. Sadece hamilelikte bulanti kasik agrisi vs oluyor hayat kalitesini düşürebiliyor. Gerisi Rabbim verecekse ne yaparsan yap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…