Ovulasyon testi hakkında bilgi...

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Merhaba arkadaşlar şuan reglinin 3.günündeyim ovulasyon testi siparişi verdim geldi kutuların içinde 2şer tane var. Nezaman kullanmaya başlamalıyım ve günde 2 keremi yapmalıyım ? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Döngün duzenliyse adet baslangicindan itibaren 10. Yada 11. Gününden baslayabilirsin canm. Duzensizse biter bitmez baslaman daha iyi olur. Gunde 2kez yapmana gerek yok silik ciktigi surece. Yaklaşan gunlerde belki yapabilirsin. 2. Cizgiyi net gordugunde yumurtan catlamak uzere demek. O günleri degerlendirebilirsin.

Adetlerim düzenli canım 25 günde bir adet olurum hiç şaşmaz ozaman 10.günden itibaren yapmaya baslıyorm cok tesekkur ederim

Adetlerim düzenli canım 25 günde bir adet olurum hiç şaşmaz ozaman 10.günden itibaren yapmaya baslıyorm cok tesekkur ederim
Hayır sakın 10. Gün yapma.
Sen zaten 10. Gün yumurtlamış olacaksın 6. Gün yapmaya başla bende 25 günde bir oluyorum bu ay 9. Gün çatladı yumurtam

Yukarıda yanlış yazmısım bugün adetimin 4.günü bugün biticek yani yarın değil sonraki gün başlimmi ay ne zor işler ya :)

Yukarıda yanlış yazmısım bugün adetimin 4.günü bugün biticek yani yarın değil sonraki gün başlimmi ay ne zor işler ya :)
Evet canim cuma günü başla ve testlere gün olarak yaz üzerine.
Bak 9 yada 10. Gün cizgilerin koyu olduğunu nasil goreceksin :)

Bir yandanda incir kürüne başladım canım inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize en kısa zamamda :)

Bende eğer adet olursam ki inşallah olmam soğan kürüne baslayayim diyorum ama bakalım canim ya benm umudum kalmadı

Ben soğan kürünü yapmıştım çok iyi iltihap attırıyor canım olumsuz düşünme bol bol dua et Allah görür

Günaydın kızlar bu testlere takılıp stres yapmayın bosuna adetiniz bitince gün asırı ya da iki günde bir esinizle beraber olun rabbim nasip etmedikten sonra ne yaparsaniz yapin olmaz herseyn vakti zamanı var rabbim evlat isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah

Stress en kötüsü zaten ilişkiden sonra bebek fikrini kafanızdan atın nekadar stres yapılırsa okadar zorlaşıyor herşey doktorlar sürekli aynı şeyleri söylüyor

Öyle tabiki canım benim. Rabbim çocuk isteyen herkesin sesini duyar inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlerede

Öyle tabiki canım benim. Rabbim çocuk isteyen herkesin sesini duyar inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlerede
Nasil uygulayacam soğan kürünü canim benimde iltihap sorunum var en azından kurtulmus olurum bebis olmasa bile.

Canım 1 tane soğanın kabuklarını temizle 4 parçaya böl (kabukları beyaz renk olan soğan kullanacaksın mor renk olanlar olmuyor) kaynayan suyun içine koy 5 dakika ağzı kapalı olacak şekilde kaynat. kaynadıktan sonra günde iki kere yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. 15 gün yapılıyor bu kür 15 günden fazlası önerilmiyor. başladıktan 2-3 gün sonra akıntın gelicek zaten iltihapların aktığını görüceksin. sen nezamandır bebek istiyorsun canım ?

Canım 1 tane soğanın kabuklarını temizle 4 parçaya böl (kabukları beyaz renk olan soğan kullanacaksın mor renk olanlar olmuyor) kaynayan suyun içine koy 5 dakika ağzı kapalı olacak şekilde kaynat. kaynadıktan sonra günde iki kere yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. 15 gün yapılıyor bu kür 15 günden fazlası önerilmiyor. başladıktan 2-3 gün sonra akıntın gelicek zaten iltihapların aktığını görüceksin. sen nezamandır bebek istiyorsun canım ?

3 ay canım biliyorum daha çok erken ama insan istiyor evlendim 10 gün sonra bebek varmi demeye başlamışlardı :)))) bende de aşırı bebek sevdasi var zatennn..

Bu arada tadi nasil acaba? Ben soğan hic yemem uzun yillardir kokusunu sevemedim zaten midemi agritir hep ama suyu nasil olur bilemedim

3 ay canım biliyorum daha çok erken ama insan istiyor evlendim 10 gün sonra bebek varmi demeye başlamışlardı :)))) bende de aşırı bebek sevdasi var zatennn..

Bu arada tadi nasil acaba? Ben soğan hic yemem uzun yillardir kokusunu sevemedim zaten midemi agritir hep ama suyu nasil olur bilemedim
Bnde hala daha yiyemiyorum ama çook önceden denemiştim şekerli bi tad oluyo cnm içilir yani :)

Bnde hala daha yiyemiyorum ama çook önceden denemiştim şekerli bi tad oluyo cnm içilir yani :)

Aynen yiyemiyorum bazen rendeleyip iyice kaybediyorum yemekte oda yarim soğanı :)) ama kürü denemeye kararliyim :kk77::olamaz:

Aynen yiyemiyorum bazen rendeleyip iyice kaybediyorum yemekte oda yarim soğanı :)) ama kürü denemeye kararliyim :kk77::olamaz:
Güzel oluyo tadi tatlı yeri çıkıyo resmn soğanın rahat içilir merak etme :) bn lisedeykn çok üşütürdüm o zmnlar baya iyi gelmişti

Back
X