Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sakın 10. Gün yapma.Adetlerim düzenli canım 25 günde bir adet olurum hiç şaşmaz ozaman 10.günden itibaren yapmaya baslıyorm cok tesekkur ederim
Evet canim cuma günü başla ve testlere gün olarak yaz üzerine.Yukarıda yanlış yazmısım bugün adetimin 4.günü bugün biticek yani yarın değil sonraki gün başlimmi ay ne zor işler ya :)
Canım doktorlar söylüyor da atiliyor mu atilmiyor rabbim verecegi zaman unutturuyor gercektnStress en kötüsü zaten ilişkiden sonra bebek fikrini kafanızdan atın nekadar stres yapılırsa okadar zorlaşıyor herşey doktorlar sürekli aynı şeyleri söylüyor
Amin amin ben iki yıl sonra hamile kaldim cok sükürÖyle tabiki canım benim. Rabbim çocuk isteyen herkesin sesini duyar inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlerede
Nasil uygulayacam soğan kürünü canim benimde iltihap sorunum var en azından kurtulmus olurum bebis olmasa bile.Öyle tabiki canım benim. Rabbim çocuk isteyen herkesin sesini duyar inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlerede
Canım 1 tane soğanın kabuklarını temizle 4 parçaya böl (kabukları beyaz renk olan soğan kullanacaksın mor renk olanlar olmuyor) kaynayan suyun içine koy 5 dakika ağzı kapalı olacak şekilde kaynat. kaynadıktan sonra günde iki kere yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. 15 gün yapılıyor bu kür 15 günden fazlası önerilmiyor. başladıktan 2-3 gün sonra akıntın gelicek zaten iltihapların aktığını görüceksin. sen nezamandır bebek istiyorsun canım ?
Bnde hala daha yiyemiyorum ama çook önceden denemiştim şekerli bi tad oluyo cnm içilir yani :)3 ay canım biliyorum daha çok erken ama insan istiyor evlendim 10 gün sonra bebek varmi demeye başlamışlardı :)))) bende de aşırı bebek sevdasi var zatennn..
Bu arada tadi nasil acaba? Ben soğan hic yemem uzun yillardir kokusunu sevemedim zaten midemi agritir hep ama suyu nasil olur bilemedim
Bnde hala daha yiyemiyorum ama çook önceden denemiştim şekerli bi tad oluyo cnm içilir yani :)
Güzel oluyo tadi tatlı yeri çıkıyo resmn soğanın rahat içilir merak etme :) bn lisedeykn çok üşütürdüm o zmnlar baya iyi gelmiştiAynen yiyemiyorum bazen rendeleyip iyice kaybediyorum yemekte oda yarim soğanı :)) ama kürü denemeye kararliyim![]()