• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi hakkında bilgilendirme kafam karıştı yardımcı olunnnn

catherinehoward

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
107
60
28
Arkadaşlar piki gördükten ne kadar zaman sonra ovülasyon olup yumurta çatlıyor ovülasyon testinde anladığım kadarıyle yumurta çatladıktan sonra silik gözükğyor ben cuma akşam 7.5 ta piki gördüm ertesi gün cumartesi 6 da yaptığumda böyleydi çatlamış mı oluyor bu ne zaman denememiz gerekiyordu pazar günü daha silikti bundan ama sipsilik değildi bugün bakmadım yardım plssssss

Eklentiler

• IMG_2731.webp
    IMG_2731.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 13
İki çizgi aynı renk olduğunda yani ikinci çizgi en koyu halindeyken denemeye başlaman lazım. Koyuyu gördüğün gün ve önündeki 3 günü değerlendirmek gerekiyor.

Mantık şu, yumurta az yaşıyor sperm 3 gün yaşayabiliyor. Yumurta çatladığı vakit spermin hazır olması gerek yoksa yumurta çatlayıp ölene kadarki yaklaşık 6 saatte ilişkiyi denk getirmek zor zaten tam bilemeyiz saat kaçta çatladı etti vs. O yüzden yumurta henüz çatlamadan fakat çatlamasından hemen önce denemeye başlamak gerek. O da iki çizginin aynı renk olduğu pik gününe denk geliyor. Silik olunca çatlıyor. Bazen pikten sonra bir günde çatlar bazen iki günde kadından kadına da değişir.

Back
X