Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün silikleşmeye başladı ama araştırdığım zaman hep ikisi de aynı koyulukta hatta c çizgisi t den daha koyu olursa pik yazmıştı fakat benim hiç öyle olmadı kaçırdım mı onu da bilemiyorum sizce pik olmuş mu yaptığım testleri ekliyorum. çok teşekkürler bu arada cevabınız içindun degerlendirdin mi? bugun yarin obur gun degerlendir canim tekrar ustteki gibi oldugunu gordugunde birakabilirsin.
pik olup olmadığını anlayamadım ne yazık ki bu şekilde oldu ve bugün yaptığım test silikti. yaptığım testleri ekledim. teşekkür ediyorum cevabınız içinBugün ya da yarın pik günün mutlaka bugün yarın ertesi günü değerlendir, iyice silikleşene kadar test yapmaya devam et. Pikten sonra ilk silik gördüğün günü de mutlaka değerlendir
En koyu günler pik günleri herkeste tek bir gün pik olmayabiliyor bazen 2-3 gün de pik ya da ona yakın olabiliyor, ama 5 pik 6-7 çatlamış gibi o günleri değerlendirebildiyseniz süper olurpik olup olmadığını anlayamadım ne yazık ki bu şekilde oldu ve bugün yaptığım test silikti. yaptığım testleri ekledim. teşekkür ediyorum cevabınız için![]()
ayy umarım olur yaEn koyu günler pik günleri herkeste tek bir gün pik olmayabiliyor bazen 2-3 gün de pik ya da ona yakın olabiliyor, ama 5 pik 6-7 çatlamış gibi o günleri değerlendirebildiyseniz süper olur
çok sağ olun5. Testte pik olmuş 6. Da çatlama sanırım
inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, regle 5 gün kala öğrendim ben sonra kan verdim, ama yerleşme kanaması yaşadığım için hemen test yaptım yoksa beklerdim siz de öyle yine regle 2-3 gün kala test yaparsınız ve pozitif de görürsünüz inşallahayy umarım olur yabebek çok istiyorum 5 aydır deniyoruz pcosa yatkınlığım da var rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. çok sağolun hanımefendi ilginiz için
amin inşallah siz de sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız umarım çok sevindim adınızainşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, regle 5 gün kala öğrendim ben sonra kan verdim, ama yerleşme kanaması yaşadığım için hemen test yaptım yoksa beklerdim siz de öyle yine regle 2-3 gün kala test yaparsınız ve pozitif de görürsünüz inşallah![]()