• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi hakkında

sahsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
merhaba hanımlar ilk kez ovülasyon deniyorum ama pik vs hiçbir bilgim yok araştırdım yine karışık geldi.
üstteki test dünün altındaki ise bugünün, koyu renk görünce merak ettim bana bilgi verebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_8935.webp
    IMG_8935.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 82
dun degerlendirdin mi? bugun yarin obur gun degerlendir canim tekrar ustteki gibi oldugunu gordugunde birakabilirsin.

Bugün ya da yarın pik günün mutlaka bugün yarın ertesi günü değerlendir, iyice silikleşene kadar test yapmaya devam et. Pikten sonra ilk silik gördüğün günü de mutlaka değerlendir.

dun degerlendirdin mi? bugun yarin obur gun degerlendir canim tekrar ustteki gibi oldugunu gordugunde birakabilirsin.
bugün silikleşmeye başladı ama araştırdığım zaman hep ikisi de aynı koyulukta hatta c çizgisi t den daha koyu olursa pik yazmıştı fakat benim hiç öyle olmadı kaçırdım mı onu da bilemiyorum sizce pik olmuş mu yaptığım testleri ekliyorum. çok teşekkürler bu arada cevabınız için 🌺

Eklentiler

• IMG_9111.webp
    IMG_9111.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 55
Bugün ya da yarın pik günün mutlaka bugün yarın ertesi günü değerlendir, iyice silikleşene kadar test yapmaya devam et. Pikten sonra ilk silik gördüğün günü de mutlaka değerlendir
pik olup olmadığını anlayamadım ne yazık ki bu şekilde oldu ve bugün yaptığım test silikti. yaptığım testleri ekledim. teşekkür ediyorum cevabınız için 🌺

Eklentiler

• IMG_9111.webp
    IMG_9111.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 56
5. Testte pik olmuş 6. Da çatlama sanırım

pik olup olmadığını anlayamadım ne yazık ki bu şekilde oldu ve bugün yaptığım test silikti. yaptığım testleri ekledim. teşekkür ediyorum cevabınız için 🌺
En koyu günler pik günleri herkeste tek bir gün pik olmayabiliyor bazen 2-3 gün de pik ya da ona yakın olabiliyor, ama 5 pik 6-7 çatlamış gibi o günleri değerlendirebildiyseniz süper olur

En koyu günler pik günleri herkeste tek bir gün pik olmayabiliyor bazen 2-3 gün de pik ya da ona yakın olabiliyor, ama 5 pik 6-7 çatlamış gibi o günleri değerlendirebildiyseniz süper olur
ayy umarım olur ya🥹 bebek çok istiyorum 5 aydır deniyoruz pcosa yatkınlığım da var rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. çok sağolun hanımefendi ilginiz için

ayy umarım olur ya🥹 bebek çok istiyorum 5 aydır deniyoruz pcosa yatkınlığım da var rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. çok sağolun hanımefendi ilginiz için
inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, regle 5 gün kala öğrendim ben sonra kan verdim, ama yerleşme kanaması yaşadığım için hemen test yaptım yoksa beklerdim siz de öyle yine regle 2-3 gün kala test yaparsınız ve pozitif de görürsünüz inşallah💕

inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız, regle 5 gün kala öğrendim ben sonra kan verdim, ama yerleşme kanaması yaşadığım için hemen test yaptım yoksa beklerdim siz de öyle yine regle 2-3 gün kala test yaparsınız ve pozitif de görürsünüz inşallah💕
amin inşallah siz de sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız umarım çok sevindim adınıza🙏🏻🌹

Back
X