• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi hamileliğini öğrenen varmı??

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
53
5
611
İstanbul
Selam kızlar adetime 2 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı yani imkanı var mı adete 2 gün varken yumurtlama olması aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen yorum yapabilir mi rica etsem

Eklentiler

• IMG_0156.webp
    IMG_0156.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 69
Selam kızlar adetime 2 gün kaldı ovulasyon testim koyulaşmaya başladı yani imkanı var mı adete 2 gün varken yumurtlama olması aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen yorum yapabilir mi rica etsem
Benim ki daha koyuydu aynı dönemde canım sonra siliklesti adet dönemi gelince lekelenme olarak adet oldum ama ikinci gün test verdim negatifti hala da tam olamadım oda ayrı ama senin inşallah gebeliktendir yine adet günü gelince olmazsan test yap istersen 🤷 ben 6 gün kala yapmaya baslamistim 2 gün kala en son ki foto

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 65
Benim ki daha koyuydu aynı dönemde canım sonra siliklesti adet dönemi gelince lekelenme olarak adet oldum ama ikinci gün test verdim negatifti hala da tam olamadım oda ayrı ama senin inşallah gebeliktendir yine adet günü gelince olmazsan test yap istersen 🤷 ben 6 gün kala yapmaya baslamistim 2 gün kala en son ki foto
Bende adetime 6 günden beri yaptım gün gün koyulaşıyor benim ki bu çrş tüp bebek için Dr randevu aldım hakkımda hayırlısı diyorum🥹🤲

Bende adetime 6 günden beri yaptım gün gün koyulaşıyor benim ki bu çrş tüp bebek için Dr randevu aldım hakkımda hayırlısı diyorum🥹🤲
Hatırladım ay seni benim ayni konuya da yorum yapmıştınn inşallah gebeliktendir seninki 🙏🏻

Ben adetime 3 gün kala ovülasyon testim tekrar böyle pik olmaya başladı hatta git gide daha koyulaştı kan verdim belirtim de vardı mide bulantısı baş dönmesi hamileymişim

Hayırlı olsun canım🤲🫶Yani yumurtlamam imkansız adete 2 gün kala inşallah günümün geçmesini bekleyeceğim bakalım sizin foto varmı testlerin belirtilerin varmıydı
Ben hamile iken bi arkadaşımız istemişti ovulasyon testi tekrar yapar mısın diye hamileyken yaptım bu testi T çizgisi aşırı koyu çıkıyor haberiniz olsun 🥰

Eklentiler

• 1000109035.webp
    1000109035.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 28
Back
X