ovulasyon testi hamilelik gösterir mi

ela32

10.06.2017 M+E=K
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
730
559
40
Kızlar yardımmmm bu benim ovulasyon testim bat 19.02.2014 bbende yumurta tembellesme var dedi ama öncesinde yoktu 2 aydır yani bebek deneyeli dengesizlesti 29 ocak gibi pembe akinti geldi sonra bu 7 gün sUrdu regl gibi degildi doktora gittim regl değil dedi ama ne bilemeyis dedi kasiklarimda batma ve sanki baskı var bi ara baş dnmesi oldu ama hafif bide uykusuzluk ama benm hep uykum var her çalışan bayan gibi yorumlarınızı bekliyorum:KK42:8

Eklentiler

• 1423765663738555362867.jpg
    1423765663738555362867.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 5.055
Benmde 5 subatta yumurtlamam gecti bat 23 subat iki gundur ovulasyon testinde ikinci cizgi silik var nedir sizce

Benim ilk bir hafta gunum gecmisti ovakasyon testi vardi elimde 3 4defa yaptim sonuc negatifti sonra adet oldum zaten sonraki ay adet gunumde yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti 2 3 gun hergun yaptim pozitifti ovalasyon testi 6 haftalik olana kadar bekledim doktora gitmeyi simdi hamileyim ovalasyon testi hamileligI gosteriyo arkadaslar

Benim ilk bir hafta gunum gecmisti ovakasyon testi vardi elimde 3 4defa yaptim sonuc negatifti sonra adet oldum zaten sonraki ay adet gunumde yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti 2 3 gun hergun yaptim pozitifti ovalasyon testi 6 haftalik olana kadar bekledim doktora gitmeyi simdi hamileyim ovalasyon testi hamileligI gosteriyo arkadaslar
Teşekkür ederim inşallah öyle dir bendede gunumu bekliyip test yapcam simdi cikmaz diye düşünüyorum

Adet tarihim 22.02.2015 farklı uc tane hamılelık testı yaptım sılık bır ıkıncı cızgı var. Sonra ovulasyon testı yaptım ıkı cızgı de kırmızı. Ben pek umutlu degılım aslında ama 7 aydır hamılelık testı yapıyorum ılk kez ıkıncı cızgıyı gordum. Bırde yumurtlama tarıhımım 8-14 arası olmasına rağmen 25. günde LH sevıyesının hala yüksek olması cok tuhaf. Sonra ınternetten okudum LH ve HCG nın yapısı cok benzer olduğu ıcın ovulasyon testlerı hamıleyken de yanlış pozıtıf verebılıyormus. Fakat hamılelık testlerı beta hcg spesıfık olduğu ıcın sadece hamılelıkte pozıtıf çıkıyormuş. Adet gününden once testı pozıtıf çıkan var mıdır aramızda?

Arkadaşlar yarın bat bu sabah ilk idrarla yaptigim ovulasyon testi bu iki cizgi var umutlanmalimiyim ki acaba
20150222_112359_4_bestshot.jpg

mrb canm konu biraz eski ama yazmak istedm hayırlı olsun öncelkle allah kucağına almayı nasip etsn benmde adetme 5 gün var bende ovulasyn testi yapıyım dedm herkes o daha erken sonuç veriyo diyolr ya dün yaptm silik çıktı 2.çizgi tabi ümitlenmedm bugnde yaptm sabah akşam yne çizgi vr tabi idrar testinde pozitifi görmeden kan testi yaptrmk istemnyrm çnkü küçk yerde yaşıyorum snn bu yazdığn beni çk umutlandırdı ama diyolrki 2. çizgide aynı koyulukta çıkarsa hamileymşsn senn hergn yaptğnda silikmi çktı

mrb canm konu biraz eski ama yazmak istedm hayırlı olsun öncelkle allah kucağına almayı nasip etsn benmde adetme 5 gün var bende ovulasyn testi yapıyım dedm herkes o daha erken sonuç veriyo diyolr ya dün yaptm silik çıktı 2.çizgi tabi ümitlenmedm bugnde yaptm sabah akşam yne çizgi vr tabi idrar testinde pozitifi görmeden kan testi yaptrmk istemnyrm çnkü küçk yerde yaşıyorum snn bu yazdığn beni çk umutlandırdı ama diyolrki 2. çizgide aynı koyulukta çıkarsa hamileymşsn senn hergn yaptğnda silikmi çktı
canim benim adetim 2 gun gecmişti onda yaptım ikinci cizgi cok dikkatli bakınca ufak bi gözukuyodu 1 hafta sonra adet oldum 2. adet gunu yaptım gecen seferkinden koyuydu ama ilk cizgi kadar degildi bende tam emin olmadan gitmek istemedim bence adet gununu bekle derim

Bu ovulasyon testini eczanelerde kolaylilla bulabiliyormuyuz ? Ayrica anladigim kadari ile yumurtlamabgununu belli ediyor ? Ama bazi yazilarda ovulasyonda hamilelik bakanlar var kafam karisti ? Beni biraz aydinlatirmisiniz bu konuda ? Tam olarak adet bitimi yapilmaya baslaniyor sanirim devami ? Birde son soru hangi marka daha guvenilri fiyatlari cok yuksekmi ? Simdiden tesekkurler

Bu ovulasyon testini eczanelerde kolaylilla bulabiliyormuyuz ? Ayrica anladigim kadari ile yumurtlamabgununu belli ediyor ? Ama bazi yazilarda ovulasyonda hamilelik bakanlar var kafam karisti ? Beni biraz aydinlatirmisiniz bu konuda ? Tam olarak adet bitimi yapilmaya baslaniyor sanirim devami ? Birde son soru hangi marka daha guvenilri fiyatlari cok yuksekmi ? Simdiden tesekkurler
ECzanelerde bulunuyo ama ck pahali genelde gttgdyedn aliyo herkes ewt yumurtlama gununu gsteriyo ama adet gnune dogru lh degeri yskseldigi icin hamilelikte ogrennler vr marka olarak ben sirelab kullaniyrm ama blmem en iyisimi ben memnunum

canim benim adetim 2 gun gecmişti onda yaptım ikinci cizgi cok dikkatli bakınca ufak bi gözukuyodu 1 hafta sonra adet oldum 2. adet gunu yaptım gecen seferkinden koyuydu ama ilk cizgi kadar degildi bende tam emin olmadan gitmek istemedim bence adet gununu bekle derim
Bende daha once kullanmstm ama hs 2. Cizgiyi gormedm dedigm gbi umutlanmadm cnku senn gbi olanlarda varms bakalm catlatma ignesi vurildugm icin adetm geckmiyo ayn 5nde olmam gerekiyo olmazsm kan veririm saol cevabn icn

ECzanelerde bulunuyo ama ck pahali genelde gttgdyedn aliyo herkes ewt yumurtlama gununu gsteriyo ama adet gnune dogru lh degeri yskseldigi icin hamilelikte ogrennler vr marka olarak ben sirelab kullaniyrm ama blmem en iyisimi ben memnunum
Tesekkur ederim cevabin icin internetten almak en mantiklisi ozaman

X