Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hatalı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Kızlar şimdi hastaneden geldim ne yumurta ne çatlama sıvısı göremedi doktorum. Eve gelince en üstteki testi yaptım yine yumurtlama çıktı ama alttan muayenede çıkmadı. Neden böyle olur testte başına gelen var mi ?

Eklentiler

• IMG20210517122500.webp
    15 KB · Görüntüleme: 36
hı hı. Aynısını yasadım. O Yuzden klomene gecırdıler zaten. Lh artıyor artmasına da secılen buyuyen yumurta yok bı suru 7 8 mm lık yumurta vardı. Mumkunmus yanı bu.

hı hı. Aynısını yasadım. O Yuzden klomene gecırdıler zaten. Lh artıyor artmasına da secılen buyuyen yumurta yok bı suru 7 8 mm lık yumurta vardı. Mumkunmus yanı bu.
Bende gonalf kullanıyordum ama kisitlama olunca bu ay kaldı adeti beklerken ovulasyon yapayim dedim, şaşırdım vallahi demek olabiliyormus ha. Siz aşılama ile mi gebe kaldınız? Hayırlı olsun

Bende gonalf kullanıyordum ama kisitlama olunca bu ay kaldı adeti beklerken ovulasyon yapayim dedim, şaşırdım vallahi demek olabiliyormus ha. Siz aşılama ile mi gebe kaldınız? Hayırlı olsun
yok bende klomen ıse yaramadı doz artırcaktı doktor 1 ay beklıyım dedım ay sonuna dogru gec olarak yumurta buyudu yıne de gebelık olustu oyle dıyım tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…