Ovulasyon testi hatalı olabilirmi

ellyss

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
55
7
8
25
Kızlar 17 aralıkta kürtaj oldum 40 gün sonra adet gördüm adet bitiminden 2 gün sonra ovulasyon testine başladım bugün adet başlangıcından 18. Günüm 7. Günden itibaren de ilişki yaşadık ama hiç ovulasyonda pozitif görmedim fakat vajinal akıntım oluyor ve ara sıra kasıklarımda ağrı oldu 3 4 gündür

Aynı belirtiler bende de var ama bende anlamadım çözüm bulabildin mi ?

Yani ovulasyon hakkında bende aynı durumları yaşıyorum değerlendirmeye ve test yapıyorum ama sonuçla vücudumun tepkisini ile uyuşmuyor
Hiç anşam veremedim ama İnstagram üzerinden birisine sordum takip yapan yumurtan çatlamış dedi bazılarında o hormon o kadar belirgin çıkmayabilir dedi umarım öyledir

Aynı belirtiler bende de var ama bende anlamadım çözüm bulabildin mi ?
Hiç anşam veremedim ama İnstagram üzerinden birisine sordum takip yapan yumurtan çatlamış dedi bazılarında o hormon o kadar belirgin çıkmayabilir dedi umarım öyledir

Umarım öyledir bende yeni başladım bu konulari araştırmaya yeni yeni şeyler duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…