Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bugün tekrardan yaptım ovulasyon bu şekilde çıktı testi birakiyim mi Dün degerlendirdik bugün bekleyip yarınimi degerlendrsemm🥰🤦

Ovulasyon testi pik yaptığı zaman yumurtan ulaşması gereken olgunluğa ulaşmış demektir. 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşecek demektir. Silikleşmeye başladığında ise senin yumurtlaman gerçekleşmiş demektir.
O yüzden bence bu geceyi de değerlendirmelisin. Çünkü yumurtlama eğer dün olduysa 24saat yumurtan canlı kalacak. Muhtemelen bugün de orada bekliyordur yumurtan o yüzden yakalamış olursun :) sonraki günlerde de eğer istersen 2 günde 1 devam edebilirsin ilişkiye garantiye almak istersen yani :)

Ovulasyon testi pik yaptığı zaman yumurtan ulaşması gereken olgunluğa ulaşmış demektir. 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşecek demektir. Silikleşmeye başladığında ise senin yumurtlaman gerçekleşmiş demektir.
O yüzden bence bu geceyi de değerlendirmelisin. Çünkü yumurtlama eğer dün olduysa 24saat yumurtan canlı kalacak. Muhtemelen bugün de orada bekliyordur yumurtan o yüzden yakalamış olursun :) sonraki günlerde de eğer istersen 2 günde 1 devam edebilirsin ilişkiye garantiye almak istersen yani :)
Tamamdır çok teşekkür ederim 🥰

Kızlar 11.gün pikten sonra 16.gün tekrar pik yaptı demiştim ya. O günden beri hala bu şekilde. Bugün 18.gün bide arkasından gebelik testi yaptım o da bariz silik çıktı. Ayrıca peçetede de kan vardı. Gebeliğe hiç ihtimal vermiyorum aslında bu kadar kısa zamanda ama hiç anlamıyorum neden böyle olduğunu. Bekleyip göreceğiz sizle de paylaşmak istedim :) inşallah kötü birşey yoktur yarın veya öbür gün tekrar gebelik testi yapabilirim ovulasyon bu şekilde devam ederse

Eklentiler

• 39C2639C-6508-4C5C-B1E0-D64EBF458CD9.webp
    39C2639C-6508-4C5C-B1E0-D64EBF458CD9.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar ne durumdasınız? Benim gebelikten dolayı sürekli koyu çıkmış ovulasyon testleri ama bunu öğrendikten 2 gün sonra da yine kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Geçen ay da kimyasal gebelik olmuştu zaten. Başta çok üzüldüm çok ağladım da neyse şimdi toparladım biraz napalım nasip.

Back
X