Amin inşallah çabalarımız karşılık bulur artık daha fazla yorulmadan. O zaman ben bu ay da hayallerime veda edeceğim bat gelmeden belli oldu. Ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda 1 kutu inofolic combi kullandım. Gebelik oluşmuş ama tutunamamıştı. Kimyasal gebelik dediler. Zaten o gün de adetimin birinci günüydü ve tutunamadığı için adet oldum o gün. Sonrasında adetimin 3.günü hormon testi yapıldı bütün değerlerim normaldi. Tekrar inofolic başlattı doktor. 1 kutu iç dedi yine sabah akşam. Ama bu sefer ne çatlatma iğnesi ne de yumurta takibi hiçbir şey demedi. Ben de ovulasyon testi yapıyorum adetimin 8.gününden beri hep koyu çizgi çıkıyor. Yalnız 11.gün pik yaptı ondan eminim bir de şimdi 16.gün bugün yine pik oldu. Diğer günler de pik olmasa da t ve c aynı koyulukta çıkıyor. İğnenin etkisi mi kist mi oluştu aklıma herşey geliyor. Ama son gittiğimde kist gözükmüyor diye kendiliğinden söylemişti doktor. Bilmiyorum kafam çok karışık. Kimseye sorup anlatamayınca buraya yazmak istedim kusura bakmayın