Ovülasyon testi için yardımcı olur musunuz?

Beyzav

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
23
3
286
Herkese merhaba. Eşimle çocuk istemeye karar verdikten sonra forumda okuduklarımdan yola çıkarak ovülasyon testi yapmaya başladım. Sat:11Eylül Bat 12 eylül ama değişebiliyor bazen 31 bazen 33 günde bir adet olabiliyorum. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Geri çekilme ile korunurken hiç hamilelik olmadı. Şimdi iki gündür ovülasyon testi yaptım. Bugün yaptığım test başta gözükmez bir silikteydi. 10 dk sonra biraz daha belirgin bir silikleşme oldu. Bugün kasık ağrım akıntım vardı bundan kaynaklı yumurtlama gününü bugün düşündüm. Testten anlayanlar bir bakabilir mi? Dün pik olmuş mu yada kaçırdım mı devam mı etmeyelim.
IMG_20230928_203418.webp

Herkese merhaba. Eşimle çocuk istemeye karar verdikten sonra forumda okuduklarımdan yola çıkarak ovülasyon testi yapmaya başladım. Sat:11Eylül Bat 12 eylül ama değişebiliyor bazen 31 bazen 33 günde bir adet olabiliyorum. Doktor bir sorun olmadığını söyledi. Geri çekilme ile korunurken hiç hamilelik olmadı. Şimdi iki gündür ovülasyon testi yaptım. Bugün yaptığım test başta gözükmez bir silikteydi. 10 dk sonra biraz daha belirgin bir silikleşme oldu. Bugün kasık ağrım akıntım vardı bundan kaynaklı yumurtlama gününü bugün düşündüm. Testten anlayanlar bir bakabilir mi? Dün pik olmuş mu yada kaçırdım mı devam mı etmeyelim. Eki Görüntüle 3309030
Çatlamiş degerlendirin mutlaka

Çatlamiş degerlendirin mutlaka
Hayir catlamasi icin t cizgisinin c cizgisinden koyu olmasi gerekiyor, devam edin yapmaya catlama yakin ama catlamamis daha. Bu sekilde olmasi gerekir.

Eklentiler

• Screenshot_20230531_122427_Gallery.webp
    Screenshot_20230531_122427_Gallery.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 215
Hayir catlama yok catlama olmasi icin t cizgisi c den koyu olacak simdi degerlendirme bekle lutfen yarin tekrar test yap.
T cizgisi zaten ilk once c'den koyu çikmiş birdaha yapincada silik olmuş çatlama oluşup etki azalinca testde silikleşme başliyor
Sizin dediginiz gibiyse yeniden yapmali eger yine çok koyulaşirsa çatlamamişdir
Ama yinede zaten bu zamanlari ola bildigince degerlendirin zaten ya çatlamiş yada çatlayacak

T cizgisi zaten ilk once c'den koyu çikmiş birdaha yapincada silik olmuş çatlama oluşup etki azalinca testde silikleşme başliyor
Ama yinede zaten bu zamanlari ola bildigince degerlendirin zaten ya çatlamiş yada çatlayacak
Teşekkür ederim ama t o kadar koyulaşmadı ışık dengesi sanırım kafamızı karıştırdı. Dün geceyi bugüne bağlayan geceyi değerlendirmştm

Hayir hic t c den koyu degil bu resimde. Catlama daha olmamis

Ama yinede zaten bu zamanlari ola bildigince degerlendirin zaten ya çatlamiş yada çatlayacakol

Nasıl T C den koyu olur mu :) siz degerlendiein yarin da ondan sonraki gun de mutlska yapin

Umarım daha yeni denemeye başladık doktor bir sorun olmadığını söyledi inşallah hayırlısıyla bende burada paylaşırım. Sizlere de çok teşekkür ederim 🙂

Sperm kalitesini bozmamak icin bence dikkatli degerlendirmek lazim ben bekledim bekledim tam pik oldugi gun iliski yasadim simdi hamileyim
herkesde öyle hemen olmaya biliyor maalesef hamilelik
bence normalda zaten hamile kalmak isteyen kadinlar için 2 gun ara verip yapmak en iyisi sperm açisindan en azi zaten 1gun ara verilmeli umarim zamani yakalar

Hayir catlamasi icin t cizgisinin c cizgisinden koyu olmasi gerekiyor, devam edin yapmaya catlama yakin ama catlamamis daha. Bu sekilde olmasi gerekir.
Merhaba benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz arka arkaya koyu çizgi görüyorum 3 gündür gibi geliyor bana şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 110
3 gündür koyu cizgi kizlar benim testimede bakarmisiniz lütfen 🙏 21i pik gibi düşünmüştüm sanırım değil devam mı etmeliyim?

Eklentiler

• IMG_20231123_132657.webp
    IMG_20231123_132657.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 62
Back
X