ovulasyon testi ile birlikte gebelik tespitimizi yapalım.

humus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
198
5
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Herkesin merakta olduğu erken gebelik için de kullandığı ovulasyon testlerimizin fotosunu regle kaç gün kaldığını gebelik elde etmiş hamişlerin ovu testleri nin nasıl göründüğünü anlamak amacıyla boyle bi topikin eksik olduğunu gordum. Soyle yapalim herkesin ovu zamanlarini degerlendirdigini ve artik bekleme döneminde olduğunu varsayarsak gun gun ovu testi yapip adete kac gun kaldiginida belirten bir foto koyarsa hatta sonunda hamile olan arkadaslarda koymus olursa gelecek sefere de elimizde kıyaslamak için doğru doneler toplamis olacagimiza inanıyorum ilk ben başlayayım. ( yazim ve gramer hatalari icin ozur dilerim)

Eki Görüntüle 718277 reglime 8-9 gun bat 1-2 haziran an itibariyle atesim 37.2

Kan testi 0.1 begatif çıktı kizlar regle 7-8 gun var umudum kalmadi...

Kan testi yaptırmak için biraz erken değilmi?Yada umutsuzluğa düşmek için diyeyim daha doğru olur.Ben adetime 5 gün kala gebelik testimin 7 saat sonra gösterdiği hayalet çizgi ile öğrendim bebeğimi.Sonra kana gittim 22 çıktı.Merakımdan hamileliğim kesinleştikten sonra ovulasyon testi yaptım.Sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım onu.İkinci çizgi ilkinden %100 daha koyuydu.Resmi olmadığı için atamıyorum buraya.Ama bazı gebelikleri ovu ile göremeyebiliyormuşuz.Bunu da duymuştum.En kısa zamanda gelsin kucağına yavrun inşallah..

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...
benimde yavaş yavaş silikleşmeye başladı. ama ilişki üzerinden 1 hafta geçti ovü yü bir daha yapmadım..hamile ise ikiside aynı koyulukta mı olcak

Back
X