• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlaması yapan varmı??

T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olması lazım yada daha fazla koyu olması lazım t çizgisi nin .. pik bu demek sonrasında t çizgisi siliklesince yumurta çatlamis oluyor degerlendirisin öyle
Tamam canım anladım eğer yaparsam atarım resimleri haberleşiriz inş senin kaç çocuk var

Evet bende onun için test yapıyorum her sabah. Eşitlenmeye başladığında bırakıcam inşallah. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
eşitlenmeye başladığında daha yumurtlama başlamamış oluyor ki nasıl tutuyor ?
Tutması için pik günü ve ertesi günü önermiyorlar mı ?

Bu arkadaşımız kız bebek için deneme yapicak
öyle onu anladım da
Şunu kastettim yumurtlama olmadan sperm ile buluşamıyor ya ben mesela çizgi eşitlenmeye başladığında daha değerlendirme yapmadım ama tutmadı
Bu arada ben cinsiyet için denemedim.

öyle onu anladım da
Şunu kastettim yumurtlama olmadan sperm ile buluşamıyor ya ben mesela çizgi eşitlenmeye başladığında daha değerlendirme yapmadım ama tutmadı
Sperm rahimde 4 gün yaşayabiliyor ..o yüzden yumurta iki gün sonra çatlasa bile sperm onu yine döller

öyle onu anladım da
Spermler içeride günlerce yaşabiliyo yani ömrü 1 gün değil yumurta gibi canm

Kizlar bir arkadaşla birlikte düşündük de bir telegram grubu kuralım ovulasyon testi yapanlar ordan paylassin bizde bakıp yardımcı olalım birbirimize ne dersiniz

Ben yazdm belki hali hazırda vardır cnku cogu coktan ordan yazışıyokar belki telgrmlarda vardrdye varsa hazrda boyle grup bakalım bzde

Back
X