• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Kız benim bugün böyle çıktı en alttaki

Eklentiler

• IMG_2847.webp
    IMG_2847.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 144
Kızlar sanırım çatlama görünce bırakmamak gerekiyor ebru ablaya yazdım bugün de sizleri dinlemeyip test yaptım bu şekilde çıktı.. değerlendirmemi söyledi aklınızda bulunsun ağrım akıntım yok ama sıcak basması var belki yeni yumurtlama gelir diye düşündüm.. kalite düştüğü için daha soluk görünüyor olabilir ama ikisi eşit koyulukta kendisi çatlama görünce bırakmamızı söylüyordu ama teste devam diyor şuan 😬
Hayalim kizim Hayalim kizim akantus akantus Civcivimmm Civcivimmm ElizabethBennettt ElizabethBennettt
Tugce Tugce
Bahar7777 Bahar7777 K kugukusu
Mayıs ayında benimde 2 kez olmuştu hatta ikinci reglden 3gun önce olmuştu şuan bende regl gecikti diye yapmıyorum belki şuan vardır biseyler

Kızlar sanırım çatlama görünce bırakmamak gerekiyor ebru ablaya yazdım bugün de sizleri dinlemeyip test yaptım bu şekilde çıktı.. değerlendirmemi söyledi aklınızda bulunsun ağrım akıntım yok ama sıcak basması var belki yeni yumurtlama gelir diye düşündüm.. kalite düştüğü için daha soluk görünüyor olabilir ama ikisi eşit koyulukta kendisi çatlama görünce bırakmamızı söylüyordu ama teste devam diyor şuan 😬
Hayalim kizim Hayalim kizim akantus akantus Civcivimmm Civcivimmm ElizabethBennettt ElizabethBennettt Tugce Tugce Bahar7777 Bahar7777
Canım seni yeni döngünde test yapıyor olarak düşünüp cevaplamış gibi düşündüm. Ama yinede teste devam et bakalım ne olacak. Zaten iki günde bir değerlendiriyorsan her türlü denk gelecektir🌸

Canım seni yeni döngünde test yapıyor olarak düşünüp cevaplamış gibi düşündüm. Ama yinede teste devam et bakalım ne olacak. Zaten iki günde bir değerlendiriyorsan her türlü denk gelecektir🌸
Yok aşkım üstüne yazdım ben pik gördüm bu tarihte diye 🤣🤣 ay yanlış yere etiket yapmışım

Back
X