• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Selam kızlar ne yaptınız bakim ? A aydk Civcivimmm Civcivimmm yazmayanyazilimci yazmayanyazilimci B Bus13

Benim Pazar gecesi orta şiddette rahim bölgesinde ağrı oldu bacaklarimin iç kısmı üst kısmı hep sızladı ayaklarıma kadar. Baya sürdü en sonunda uyumuşum. O gündür olmadı. Ama o günden başlayan sarımsı akıntı devam ediyor dün bir tık daha yoğunlaşmıştı. Geneli ise şeffaf jel gibi dediğimiz tipte.
Aşkım benim sadece meme hassasiyetim var valla karnımda felan hiçbir şey yok 😂 ama meme ağrısı felan da oluyor arada bi geliyor bi gidiyor iki memede eşit değil bazen sağda bazen solda hassasiyet var anlamadım adet öncesi ikisi de aynı olurdu

Benim akıntım ucundan geliyor oda minicik varla yok gibi.. dün bel ağrım başladı ama genelde regle bir hafta kala başlar .. bugünde arada sırada yokluyor..

Sabah gebelik testi denedim SOFTEC marka. Nasıldır bilmiyorum çizgi çıktı ama sevinmedim yalancıysa diye🙃diğeri de ovilasyon testinden çıkan kaset test .. güvenilir marka için kargo bekliyorum 😅
Ne kadar vardı senin kuzum bence görünüyor çok silik

Aşkım benim sadece meme hassasiyetim var valla karnımda felan hiçbir şey yok 😂 ama meme ağrısı felan da oluyor arada bi geliyor bi gidiyor iki memede eşit değil bazen sağda bazen solda hassasiyet var anlamadım adet öncesi ikisi de aynı olurdu
Ben memeden bir şey hissetmiyorum henüz sanki ama bel kaşık sırt bacak ağrım var kaç gündür sanırım hastayım 🤣🤣

Benim akıntım ucundan geliyor oda minicik varla yok gibi.. dün bel ağrım başladı ama genelde regle bir hafta kala başlar .. bugünde arada sırada yokluyor..

Sabah gebelik testi denedim SOFTEC marka. Nasıldır bilmiyorum çizgi çıktı ama sevinmedim yalancıysa diye🙃diğeri de ovilasyon testinden çıkan kaset test .. güvenilir marka için kargo bekliyorum 😅
Kaset test pek belli olmuyor ama diğerinde çizgi var görüyorum ne zaman çıktı bu çizgi? Gerçi ben saatler sonra bile çıksa inanırım onun pozitif olduğuna 😁

Kaset test ise genelde gecikmeden sonra çıkar. Zaten birde gecikmeden önce yapıyorsun testleri bence umut var. 😍

Bu arada bende iki dene test aldım hemşocum ama tırsıyom ben erken test yapmaya 🥴

Olsun o da bir belirti hemde önemli bir belirti. Ayrıca bir gün sabah kalktığımızda hiç bir belirti bile kalmaya bilir ama gebelik yok anlamına gelmez.

Kaset test pek belli olmuyor ama diğerinde çizgi var görüyorum ne zaman çıktı bu çizgi? Gerçi ben saatler sonra bile çıksa inanırım onun pozitif olduğuna 😁

Kaset test ise genelde gecikmeden sonra çıkar. Zaten birde gecikmeden önce yapıyorsun testleri bence umut var. 😍

Bu arada bende iki dene test aldım hemşocum ama tırsıyom ben erken test yapmaya 🥴
3 dk içinde netleşti açıkçası. Ama hiç bu marka kullanmamıştım.. bilemiyorum güvenilir olmadığı için memeler de fıs zaten sadece belim ağrıyor şuan.
Sen hangi marka aldın bakim?
Ay nasıl dayanıyorsun yeter artık sabah yap 😅aynı anda çatladık yarın deneeeeeee 🥲

Eklentiler

• IMG_6394.webp
    IMG_6394.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_6412.webp
    IMG_6412.webp
    217,1 KB · Görüntüleme: 60
3 dk içinde netleşti açıkçası. Ama hiç bu marka kullanmamıştım.. bilemiyorum güvenilir olmadığı için memeler de fıs zaten sadece belim ağrıyor şuan.
Sen hangi marka aldın bakim?
Ay nasıl dayanıyorsun yeter artık sabah yap 😅aynı anda çatladık yarın deneeeeeee 🥲
Olsun bide 3 dk içinde çıktıysa daha çok umut var demek. Hepsimi yalancı pozitif çıkarıyor bunların oldu yani artık.

Ben yurtdışında yaşıyorum canım o yüzden burda marka farklı ve hep aynı markadır ve güvenilirdir çoğunlukla. Eczaneden aldım kaset test benimkide erken gebelik değil yani çünkü yok. Kuzum ben ayın sonu gelmeden test yapmam zaten önceden hep gecikmeyi beklerdim hemde baya bir beklerdim. Bu sefer doktora gitmeden ilacı kesmeden bakmak için erken yapıcam ama bugün yarın mümkün değil. Hele kanda bile çıkmayan bir geçmişi olan biri olarak zaten gerginim 🤣🤣🤣

Olsun bide 3 dk içinde çıktıysa daha çok umut var demek. Hepsimi yalancı pozitif çıkarıyor bunların oldu yani artık.

Ben yurtdışında yaşıyorum canım o yüzden burda marka farklı ve hep aynı markadır ve güvenilirdir çoğunlukla. Eczaneden aldım kaset test benimkide erken gebelik değil yani çünkü yok. Kuzum ben ayın sonu gelmeden test yapmam zaten önceden hep gecikmeyi beklerdim hemde baya bir beklerdim. Bu sefer doktora gitmeden ilacı kesmeden bakmak için erken yapıcam ama bugün yarın mümkün değil. Hele kanda bile çıkmayan bir geçmişi olan biri olarak zaten gerginim 🤣🤣🤣
Duphaston mu kullanıyordun ? O gebelikte de kullanılıyor doktorlar tutunmaya destek olsun diye veriyorlar 🥲
Ay senin kanda çıkmamıştı demi doğruuuu şuan testlerle takip etmen daha doğru😅
Hemen bize haber ver ay sonunu bi dört gözle bekliyorum bir de çok korkuyorum 😅😅

Valla türkiyede ki testlerin %90ı çizgi çıkarıyor artık. Geçen birisi eşinde denemiş eşim hamile sanırım demişti çok gülmüştüm 😅😅

My_Moonlight06 My_Moonlight06 Bugün de ilk foto sabah hemen çekilen sonra ki 2 foto da 3 saat sonra falan kuruma yaptı yine burada netlik düşüyor

Eklentiler

• IMG_6441.webp
    IMG_6441.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_6450.webp
    IMG_6450.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6454.webp
    IMG_6454.webp
    44 KB · Görüntüleme: 56
Back
X