• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Sipariş verdim artık gelince sabah denerim bide 2 gün sonra denerim reglden sonra hala çizgi varsa kan veririm😅yalancı pozitiflerden sonra kanda 0 görünce insan yıkılıyor malesef 😬
At buraya da mutlaka testleri bende gördüm geçen ay maalesef gecikmeyi kesin beklemek lazım zaten

Duphaston mu kullanıyordun ? O gebelikte de kullanılıyor doktorlar tutunmaya destek olsun diye veriyorlar 🥲
Ay senin kanda çıkmamıştı demi doğruuuu şuan testlerle takip etmen daha doğru😅
Hemen bize haber ver ay sonunu bi dört gözle bekliyorum bir de çok korkuyorum 😅😅

Valla türkiyede ki testlerin %90ı çizgi çıkarıyor artık. Geçen birisi eşinde denemiş eşim hamile sanırım demişti çok gülmüştüm 😅😅
Ay inanmıyorum yaaaaa noldu bu testlere böyle yaaaa.

Evet canım duphaston kullanıyorum ve eğer gebelik varsa ilacı kesince ani progesteron düşüşü düşük riskini arttırıyor bu yüzden ilacı kesip gecikmeyi beklemicem. İlacın son günü felan test yapıcam.

Haber vericem tabi canım burda beraberiz Allah'ın izniyle 🥰

My_Moonlight06 My_Moonlight06 Bugün de ilk foto sabah hemen çekilen sonra ki 2 foto da 3 saat sonra falan kuruma yaptı yine burada netlik düşüyor
Buraya yükleyince fotoğrafların kalitesi düşüyor. Ona rağmen görebiliyorum hafif bir çizgi. Sen çıplak gözle daha da net görüyorsundur.

Bu marka güvenilir mi ?

Öyle de ne bileyim ya sanki hiç olmayacak gibi geliyor o kadar kazındı ki bu şekilde beynime sürekli adet düzensizlikleri kist vs çok da olmadı denemeye başlayalı ama işte engel olamıyorum
Olumsuz düşünme neden olmasınmış ? Gencecik kadınsın illaki birgün olur Allah'ın izniyle. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰

At buraya da mutlaka testleri bende gördüm geçen ay maalesef gecikmeyi kesin beklemek lazım zaten
Atmaya değer bir şey çıkar da inşallah atarım
Ay inanmıyorum yaaaaa noldu bu testlere böyle yaaaa.

Evet canım duphaston kullanıyorum ve eğer gebelik varsa ilacı kesince ani progesteron düşüşü düşük riskini arttırıyor bu yüzden ilacı kesip gecikmeyi beklemicem. İlacın son günü felan test yapıcam.

Haber vericem tabi canım burda beraberiz Allah'ın izniyle 🥰
Güzel haberlerle gel inşallah 🌺

İlk görüyorum sonra kuruyunca daha netleşiyor bende diyorum ki test çizgisinin yeri heralde. Awox marka herkes güvenilir buluyor
Yok kuzum kuruma çizgisine İnananlardan değilim. Çizgi varsa vardır HCG saptamaz ise çıkmamasi gerekir. Belki bir kaç testlerde benzer şeyler olmuş olabilir. Ama özellikle ilk gördüğün için kuruma sonrası elbette kendini belli edecektir. Hem marka güvenilir diyorsun o zaman bence pozitif olma ihtimali yüksek diyebiliriz.

Yok kuzum kuruma çizgisine İnananlardan değilim. Çizgi varsa vardır HCG saptamaz ise çıkmamasi gerekir. Belki bir kaç testlerde benzer şeyler olmuş olabilir. Ama özellikle ilk gördüğün için kuruma sonrası elbette kendini belli edecektir. Hem marka güvenilir diyorsun o zaman bence pozitif olma ihtimali yüksek diyebiliriz.
Ay inşallah öyledir ya bende öyle ümit ediyorum ama sanki hamile değilim öyle hissediyorum 🥲 Bu dünkü test çokk belirginleşti yani sonradan Allahım inşallah vardır 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_6412.webp
    IMG_6412.webp
    217,1 KB · Görüntüleme: 72
Back
X