- 9 Haziran 2025
- 1.566
- 1.528
- 48
- 27
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Olur olur gelBen de laboquick kaset test yedekledim, perşembe günü aranıza katılırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur gelBen de laboquick kaset test yedekledim, perşembe günü aranıza katılırım![]()
Bende de gidiyor akşamları
hemen katıl bize biz 2 gündür yapıyoruz![]()
Testlerimiz boşuna gidiyor sjsksjlsjsls benim bugün 8 biraz koyulaştı ama ne bileyim yok gibi geliyor bana kızlar yaAnlamadım valla boşuna yükseliyoruz gibi hissediyorum ben de bütün hisler gitti ya![]()
8. Gün bugün 12-13 felan yaparım sanırımŞu ay sonu gelseydigebelik testi ne zaman yapmayı düşünüyordun
![]()
Bugün içimdeki ses Banada yok diyorTestlerimiz boşuna gidiyor sjsksjlsjsls benim bugün 8 biraz koyulaştı ama ne bileyim yok gibi geliyor bana kızlar ya
Bugün içimdeki ses Banada yok diyor![]()
Valla bizede o his geldi beraber ağlayacağız heraldeTestlerimiz boşuna gidiyor sjsksjlsjsls benim bugün 8 biraz koyulaştı ama ne bileyim yok gibi geliyor bana kızlar ya
Benim pms öncesi göğüslerim şişer ağırır çok inşallah gelmez hiç
Benim şuan sağ meme hassas sol daha az sağ taraftakinin de belli yerleri çok değişik sjslsjslksBenim pms öncesi göğüslerim şişer ağırır çok inşallah gelmez hiç![]()
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız yaValla bizede o his geldi beraber ağlayacağız heralde![]()
Ben kimyasali softec kaset test ile öğrenmiştim erken gebelik nasıl bilmiyorum ama kaset testte bile cikmissa vardır hayırlısı olsunBenim akıntım ucundan geliyor oda minicik varla yok gibi.. dün bel ağrım başladı ama genelde regle bir hafta kala başlar .. bugünde arada sırada yokluyor..
Sabah gebelik testi denedim SOFTEC marka. Nasıldır bilmiyorum çizgi çıktı ama sevinmedim yalancıysa diyediğeri de ovilasyon testinden çıkan kaset test .. güvenilir marka için kargo bekliyorum
![]()
Burda okudum bazılarına yalancı çıkarmışBen kimyasali softec kaset test ile öğrenmiştim erken gebelik nasıl bilmiyorum ama kaset testte bile cikmissa vardır hayırlısı olsun![]()
Eylül bize güzellikleri getirsinİnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız ya![]()
Eğer ikinci çizgi ilk kadar veya ilkten daha koyuysa yanıltacağını düşünmüyorumYanıltır diye çok korkuyorum![]()
Eğer ikinci çizgi ilk kadar veya ilkten daha koyuysa yanıltacağını düşünmüyorum
Şans getirsin inşallahhKargo gelirse göreceğiz inşallah doğru mu yalan mı![]()
Zaten erkenlerin geneli skinti ben bayağıdir erken gebelik almıyorum hep laboquick marka kaset test alıyorum yumurtlama dan 13_14 gün sonra yapıyorum . İnşallah seninki yalancı değildir pozitif görürsünBurda okudum bazılarına yalancı çıkarmışyenileri gelince tekrar edicem bakalım
Eylül bize güzellikleri getirsin![]()
Kız ondanda aldım bana kuruma çıkarınca kan verdim ve sonuç hüsran oldu almadım bir dahadaZaten erkenlerin geneli skinti ben bayağıdir erken gebelik almıyorum hep laboquick marka kaset test alıyorum yumurtlama dan 13_14 gün sonra yapıyorum . İnşallah seninki yalancı değildir pozitif görürsün![]()
Gerçekten ülkede düzgün sonuç veren test yok. En çok predictor early’e güveniliyordu. Aldığım son 2 testte 3 çizgi çıkardı…Kız ondanda aldım bana kuruma çıkarınca kan verdim ve sonuç hüsran oldu almadım bir dahada![]()
Evet onu geçen ay bu sitede o kadar çok gördüm ki. Birde pahalı. Awox da iyi diye düşünüyorum benGerçekten ülkede düzgün sonuç veren test yok. En çok predictor early’e güveniliyordu. Aldığım son 2 testte 3 çizgi çıkardı…
Awox’un da algıladığı değer yüksek biraz, onu azıcık düşürseler mükemmel olacakEvet onu geçen ay bu sitede o kadar çok gördüm ki. Birde pahalı. Awox da iyi diye düşünüyorum ben
25 yazıyor ama 10 çıkanı gördüm kandaAwox’un da algıladığı değer yüksek biraz, onu azıcık düşürseler mükemmel olacak![]()