• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Bugün içimdeki ses Banada yok diyor 🥺
IMG_9780.webp
Chat böyle diyor ama güvenmiyorum 😂😂😂

Benim akıntım ucundan geliyor oda minicik varla yok gibi.. dün bel ağrım başladı ama genelde regle bir hafta kala başlar .. bugünde arada sırada yokluyor..

Sabah gebelik testi denedim SOFTEC marka. Nasıldır bilmiyorum çizgi çıktı ama sevinmedim yalancıysa diye🙃diğeri de ovilasyon testinden çıkan kaset test .. güvenilir marka için kargo bekliyorum 😅
Ben kimyasali softec kaset test ile öğrenmiştim erken gebelik nasıl bilmiyorum ama kaset testte bile cikmissa vardır hayırlısı olsun 🥰

Burda okudum bazılarına yalancı çıkarmış 😕 yenileri gelince tekrar edicem bakalım🌺

Eylül bize güzellikleri getirsin ♥️
Zaten erkenlerin geneli skinti ben bayağıdir erken gebelik almıyorum hep laboquick marka kaset test alıyorum yumurtlama dan 13_14 gün sonra yapıyorum . İnşallah seninki yalancı değildir pozitif görürsün 🤲🏻🌺

Zaten erkenlerin geneli skinti ben bayağıdir erken gebelik almıyorum hep laboquick marka kaset test alıyorum yumurtlama dan 13_14 gün sonra yapıyorum . İnşallah seninki yalancı değildir pozitif görürsün 🤲🏻🌺
Kız ondanda aldım bana kuruma çıkarınca kan verdim ve sonuç hüsran oldu almadım bir dahada 😅

Back
X