• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Ya bence 10 bile erken 12 filan olsa bari.

Ben normalde hep gecikmeyi hemde baya gecikmeyi beklerdim hiç bir zaman erken test yapmadım. Ancak ilk kez bu defa gecikmeyi beklemeden yapmam lazim çünkü duphaston kullanıyorum olası gebeliği desteklemesi için, gebelik varsa ilacı kesmek zararlı olabilir bu yüzden önceden bilmem gerekiyor. İnshallah öğrenebilirim varsa tabi.
Ne zaman yapacaksın acabaaaa 😍😍

Ben 31 yaşında olacağım Kasım ayında 😔 benimde mart ayında bi kaybım oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durunca.. o zamandan beri deniyorum..
kesinlikle dene. Bizim bi arkadaş 4 ay bal çörek otu kullandı İnositol de aynı şekilde gebe şuan. Hem kaliteli yumurta oluyor hemde yumurtlamayı düzene sokuyormuş 🥹
Çok iyi geliyor diyorlar gördüm bir kaç yerde bu ay aşılamaya ek olarak deneyim bari iyi gelir inşallah bence 31 de normal bir yaş 49 yaşında doğuran birini gördüm geçen gün bizimde olur inşallahhh

ben de 30 yaşındayım, 25’e geç diyorsan biz terk edelim burayı 😂

Ben inositol kullanmıştım bir ay, yumurtlamamı öne çekti mesela. Normalde regl bittikten 12-13 gün sonra yumurtlama oluyo, inositol kullandığımda 10-11 gün sonra yumurtlama olmuştu. Gebelik oluşmadı o ay ama ben de devam edemedim. Bu ay regl olursam tekrar başlayayım bari 😊
Hayır aşkım 31 de geç değil tabiki benim hastalıklar olmasa keyfime kalsaydı 30 da doğururdum şimdi olmuyor ya takıntı yaptım 😂😂

Hayır aşkım 31 de geç değil tabiki benim hastalıklar olmasa keyfime kalsaydı 30 da doğururdum şimdi olmuyor ya takıntı yaptım 😂😂
Belli bir zaman deneyip olmayınca insan her şeyi takıyor. Kilom mu yaşım mı bedenim mi derken mahvoluyoruz. Aslında yinede kendimize yapıyoruz da bakma sen😔
Bu arada ben yine ovi denedim 😅😅 eğerki hcg değilse neden böyle olur acaba sürekli 😡

Eklentiler

• IMG_2960.webp
    IMG_2960.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2959.webp
    IMG_2959.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 29
Belli bir zaman deneyip olmayınca insan her şeyi takıyor. Kilom mu yaşım mı bedenim mi derken mahvoluyoruz. Aslında yinede kendimize yapıyoruz da bakma sen😔
Bu arada ben yine ovi denedim 😅😅 eğerki hcg değilse neden böyle olur acaba sürekli 😡
Benim de çubuk testler böyle çıkıyor canım valla ama laboquick denediğimde dün aşırı silik çıktı. Karşılaştırmasını koymuştum 😔

Benim de çubuk testler böyle çıkıyor canım valla ama laboquick denediğimde dün aşırı silik çıktı. Karşılaştırmasını koymuştum 😔
Bugün bitane daha dener misin benim için😅 o zmaan yumurtlama zamanını doğru göstermiyor mu ? Böyle çıkması yanlış günleri değerlendirmemize sebep olabilir

Topluca test yapmanı bekliyoruz hadi bakalım var gibi yaaa

Bugün bitane daha dener misin benim için😅 o zmaan yumurtlama zamanını doğru göstermiyor mu ? Böyle çıkması yanlış günleri değerlendirmemize sebep olabilir
3 gibi yapıp atarım buraya da 😂 yok aslında yanlış göstermiyor art arda yapınca anlaşılıyor pik, çatlama vs ama kontrol çizgisi laboquickten daha pembe durduğu için koyulaşmış gibi düşündürüyo bizi bence

Ne zaman yapacaksın acabaaaa 😍😍
31 Ağustos gibi düşünüyorum. Nasıl yapıcam onu da bilmiyorum böyle negatif çıksa bile emin olamam çünkü çok erken olabilir. Hele benim gibi negatif test öyküsü olup gebe olan biri için. Çok korkuyorum erken yapmaya 🤣🤣🥴

Test negatif ya kuzum ondan ben yani açıkçası çok üzülmüyorum çok istiyorum ama nasip diyorum sadece ben çok sabırsız bir insanım şu 15 gün geçmek bilmiyor ya o sinirimi bozuyor 😂
Testlere hiç güvenim yok bir çok kişiye de burda söylerim bunu. Sen belki tecrübe etmiş olabilirsin ve testinde çıkmış olabilir ama her zaman çıkacak anlamına gelmiyor.

YouTube de bir kadın benim hemen çıkardı testlerde demiş ama ilk kez gecikmeye rağmen testlerde çıkmamış kanda çıkmış. Kadında şaşırmıştı. Herşey mümkün bu gebelik bekleyişi sürecinde 😅

Testlere hiç güvenim yok bir çok kişiye de burda söylerim bunu. Sen belki tecrübe etmiş olabilirsin ve testinde çıkmış olabilir ama her zaman çıkacak anlamına gelmiyor.

YouTube de bir kadın benim hemen çıkardı testlerde demiş ama ilk kez gecikmeye rağmen testlerde çıkmamış kanda çıkmış. Kadında şaşırmıştı. Herşey mümkün bu gebelik bekleyişi
Aslında bi başka örnek de benim 😂 ben adete 3 gün kala kan verdim 3 çıktı değerim sonra yükselmişti bir gün geçince 38 çıkmıştı 4 gün kala test yaptığımda da negatifti testim

iyi oldu bence geç gelmesi kesinleşmiş olur senin üç gün kalmıştı sanırım ona göre çıkar bugün akşam bence
4 gün kaldı tahminimce 🥹 gelmez olsun o gün😅
3 gibi yapıp atarım buraya da 😂 yok aslında yanlış göstermiyor art arda yapınca anlaşılıyor pik, çatlama vs ama kontrol çizgisi laboquickten daha pembe durduğu için koyulaşmış gibi düşündürüyo bizi bence
geçen aylarda baktığımda hep silik olurdu benim o yüzden heyecan yaptım ama hamile gibi de hissetmiyorum yalan yok o yüzden testlerde sıkıntı var gibi geldi çatlamayı gördüm onun harici 2 3 kere belki silik çıkmıştır..
31 Ağustos gibi düşünüyorum. Nasıl yapıcam onu da bilmiyorum böyle negatif çıksa bile emin olamam çünkü çok erken olabilir. Hele benim gibi negatif test öyküsü olup gebe olan biri için. Çok korkuyorum erken yapmaya 🤣🤣🥴
sen negatif te çıksa kan ver bacım 😅

Kız senin şu sakin tavırların çok iyi ya. Ben bi panik halindeyim. Eşimle konuşurken bile aklımdan neler geçiyor adamın yüzüne odaklanamıyorum😅
Pazartesi falan benimde belim çok ağrımıştı şuan oda yok🥹
Sen inşallah güzel haberler ver bize hemşerim😅 sabırsızlıkla bekliyorum 🌺
Ne yapayım kuzum zamanla bu hale geliyor insan. Eskiden bende ukfak tefek böyle stress panik yaşıyordum ama hiç faydası yok. Daha önce de sana dediğim gibi her ay az da olsa bir şansımız var. Bu ay olmazsa gebe kalmak için bekleyeceğin süre en fazla bir hafta yani adet bitene kadar. Sonraki günlerde sadece bir gün içinde hamile kalabilirsin. Bu bir hafta için yipratmayin kendinizi be güzelim.

Back
X